Ειδήσεις

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την επιτυχία της Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για τη δημόσια υγεία


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση των υγειονομικών και των εργαζόμενων εκπροσώπων σωματείων, συλλογικοτήτων και δυνάμεων της Αριστεράς που κινητοποιήθηκαν στηρίζοντας τα απόλυτα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών για την αποφασιστική  ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και την ένταξή τους στον κρατικό σχεδιασμό, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τους ίδιους τους υγειονομικούς.

Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχαν από το πρωί και στήριξαν τις κινητοποιήσεις έξω από τις πύλες των νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, περιφερειακών ιατρείων κλπ σε όλη την χώρα διατρανώνοντας ότι οι αγώνες δεν αναστέλλονται, ότι η πάλη για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, την προστασία της δουλειάς, του εισοδήματος και των λαϊκών ελευθεριών συνεχίζεται σε όποιες συνθήκες. Ότι είμαστε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και την πολιτική του κεφαλαίου, και της ΕΕ. Για να δοθούν λεφτά για την υγεία και τους μισθούς και όχι για το κεφάλαιο, το χρέος, τα πλεονάσματα και τους εξοπλισμούς!!

Όσοι πίστευαν ότι βρήκαν ευκαιρία τώρα μέσα στην πανδημία να περάσουν ένα γύρο αντιλαϊκών μέτρων χωρίς αντίσταση, γελιούνται. Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα βρίσκει τον τρόπο, να διεκδικεί τα αιτήματά του, περιφρουρώντας τη δημόσια υγεία, αλλά και τη δράση του από απόπειρες καταστολής! Οι αήθεις επιθέσεις, σαν αυτή του Κ. Βελόπουλου, μας τιμούν.

Μένουμε όρθιοι, ενεργοί. Ο λαός θα σώσει τον λαό. Συνεχίζουμε να παλεύουμε!

ANT.AΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020
Επόμενο άρθρο Ανάδειξη Καλών Πρακτικών Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας