Ζέφη Νικολάου: Η Ανατροπή του “Συστήματος”


Ο πλέον σημαντικός ρόλος από δω και πέρα της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα είναι να ανατρέψει το “σύστημα” ….
Ένα “σύστημα”, για το οποίο σε κάποιο ποσοστό ευθύνεται, επειδή πρόσωπα “δικά της”, εκμεταλλευόμενα την υπεροχή της ιδεολογίας της και καιροσκοπώντας ασύστολα , ενίσχυσαν με τις πράξεις ή παραλείψεις τους.
Είναι εθνικά κρίσιμο ζήτημα, στη σημερινή ιδιαίτερα απαιτητική συγκυρία, να μπορέσει να εκφράσει μια ριζική ανατροπή αυτού του “συστήματος”, που μαύρισε την ψυχή κάθε μικρομεσαίου Έλληνα, μέσα από πρόσωπα που εκφράζουν από τη μια τον κοινωνικό φιλελευθερισμό αλλά από την άλλη έχουν μια πορεία που αποδεικνύει ουσιαστική και πραγματική αποστασιοποίηση ή μάχη εναντίον αυτού του “συστήματος”…
Είναι ιστορικής σημασίας για τη χώρα η απόφαση της κεντροδεξιάς να ανατρέψει η ίδια και να απαλείψει τα αίτια της γενικότερης σήψης. Έχουν αποκαλυφθεί τα πρόσωπα, έχουν αποκαλυφθεί τα αίτια της σήψης.
Οφείλει πρώτα από όλα στο λαό αυτής της χώρας, του οποίου η μεγάλη πλειοψηφία πιστεύει στον ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό και στις ελληνορθόδοξες αξίες, να αντιπροσωπεύσει τη σύγχρονη πολιτική δύναμη, που μπορεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές πολιτιστικό, πολιτικό, επιστημονικό, εμπορικό γίγνεσθαι.
Να αποτελέσει τον πολιτικό εκφραστή του σύγχρονου Έλληνα εμπόρου, δημοσίου ή ιδιωτικού υπαλλήλου, επιχειρηματία, αγρότη, κτηνοτρόφου, επιστήμονα ερευνητή, διεκδικώντας και εξασφαλίζοντας σε κάθε πολίτη αξιοπρέπεια και ευημερία. 
      ΖΕΦΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας
Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζει τις επισκέψεις σε φορείς και πολίτες ο Ηλ. Βλαχογιάννης
Επόμενο άρθρο ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος