Ειδήσεις

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια Παπαστεργίου μετά τον ανασχηματισμό


Τους απερχόμενους και τους νέους υπουργούς συγχαίρει και ευχαριστεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην υπουργοποίηση σε ένα πολύ σημαντικό υπουργείο, του συντοπίτη Κώστα Σκρέκα.
Ο κ. Παπαστεργίου τονίζει:
«Με την αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις, θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους Υπουργούς για τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Εύχομαι – μία ακόμη – “καλή θητεία” στον συντοπίτη Κώστα Σκρέκα, που επελέγη σε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο Υπουργείο, όπως αυτό του Περιβάλλοντος – Ενέργειας. Τα ζητήματα τους περιβάλλοντος, της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης, αλλά και το τοπικό ζήτημα με τη Μεσοχώρα, θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.
Επίσης, εύχομαι καλή θητεία στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα, με τους οποίους θα συνεργαστούμε για την Αυτοδιοίκηση, τη στήριξη των Δήμων και της κοινωνίας.
Εκφράζω, ακόμη, τις ευχαριστίες μου, για την άριστη συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων, στην απερχόμενη ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Θοδωρή Λιβάνιο. Η ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών αντιμετωπίσαμε μαζί πολλές πτυχές της πανδημίας, ενώ υπήρξε συνεχής συνεργασία και συγκερασμός απόψεων για πολλά θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση.


Εύχομαι στον κ. Λιβάνιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και κάθε μέλος του απερχόμενου Υπουργικού Συμβουλίου, για τη συνεργασία μας, ευχόμενος παραλλήλως καλή θητεία στη νέα του σύνθεση, σε ένα επετειακό έτος κρίσιμο και σημαντικό για τη χώρα, την Αυτοδιοίκηση, την κοινωνία».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει το κτήριο της πρ. Νομαρχίας
Επόμενο άρθρο Νίκος Καρδούλας: Την 19η χαμηλότερη θνησιμότητα covid είχε η Ελλάδα στην ΕΕ το 2020 και την 60η παγκόσμια