Ειδήσεις

Ετοιμάζεται το δεύτερο κολυμβητήριο στα Τρίκαλα


dav

Με κανονικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για ένα δεύτερο κολυμβητήριο στα Τρίκαλα. Η προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων ήδη από το 2015 αποδίδει, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την «Επισκευή και συντήρηση πισίνας και κτηρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Δήμου Τρικκαίων», συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 € (με ΦΠΑ). Τα μισά από αυτά τα χρήματα προέρχονται από τον Δήμο Τρικκαίων και τα άλλα μισά από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Πρόκειται για ένα κολυμβητήριο στην παλιά πισίνα του πάρκου στον Αη Γιώργη, που αποσυμφορεί το παλιότερο στο αθλητικό κέντρο Μπάρας και δίνει νέες διεξόδους σε πολίτες και αθλητές/τριες.
Για το νέο αυτό κολυμβητήριο θα γίνουν επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, δίκτυα και υποδομές, τόσο των δύο κτηρίων στον χώρο, όσο και της νέας πισίνας.
Από τα δύο κτήρια, το ένα θα μετατραπεί σε κανονικό χώρο αποδυτηρίων και το δεύτερο, σε χώρο διοίκησης. Οι εργασίες είναι πολλές, ποικίλες, ουσιαστικές και με στόχο να καταστεί ο χώρος, προσβάσιμος, λειτουργικός και ασφαλής.
Η ανακατασκευή της πισίνας συμπληρώνεται με νέο λέβητα, καυστήρα φυσικού αερίου,  νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, αερισμού, φίλτρα, αντλίες κ.α.

dav

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε και σε ανακατασκευή του κολυμβητηρίου στην Μπάρα, μετά από 43 χρόνια. Συντηρήσεις, δίκτυα, εργασίες στην πισίνα, αναμορφώσεις, δημιούργησαν ένα πιο σύγχρονο κολυμβητήριο και στις δύο πισίνες.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Η ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων είναι ευθύνη όλων μας
Επόμενο άρθρο Βελτιώνει το δρόμο Νέα Πεύκη-Καψάλι η Περιφέρεια Θεσσαλίας