Ειδήσεις

Επιτυχέστατο το reunion των αποφοίτων 1983 του 4ου Λυκείου Τρικάλων


Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ 27 Δεκεμβρίου 2016 η συνάντηση των αποφοίτων του 4ου Λυκείου Τρικάλων έτους 1983 στο «Et-toi». Τριάντα τρία χρόνια χρειάστηκαν για να μπορέσουμε να ανταμώσουμε ξανά οι απόφοιτοι του 1983, ήταν όμως μία μαζική πραγματικά σύναξη που έφερε κοντά όλους, με εξαίρεση 6 συμμαθητές μας που έφυγαν νωρίς από τη ζωή.

Η παρουσία 80 και πλέον συμμαθητών, όλων πετυχημένων στον χώρο τους, σηματοδότησε την δυναμική της συνάντησης και την διαρκή προσπάθεια όλων να χαιρετίσουν, να αγκαλιάσουν παλιούς φίλους, να συγχρωτιστούν και να μοιραστούν αναμεταξύ τους πολλές αναμνήσεις και ποικίλες εμπειρίες και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους σε πρόσωπα και γεγονότα. Η συνοδεία μουσικής και χορού ανέβασε γρήγορα το κέφι στο ζενίθ και έδωσε την ευκαιρία σε όλους να «λυθούν» περισσότερο και να αφεθούν στις αναμνήσεις του παρελθόντος που μπροστά τους και πάλι δίνανε έμπρακτα ξανά το παρόν.

Στιγμές χαράς, ξενοιασιάς και… ζωηρής διασκέδασης και αναμνήσεων μας έφερε χωρίς να το πολυκαταλάβουμε πέραν της τετάρτης πρωινής για να αντιληφθούμε με λύπη μας ότι θα έπρεπε να αποχωρήσουμε ανανεώνοντας όμως το ραντεβού για το μέλλον αλλά και ενδυναμώνοντας την σύσφιξη των σχέσεων αναμεταξύ μας, με αφορμή αυτή την πολύ ζεστή όσο και απαραίτητη επιτυχέστατη συνάντηση που όλοι τη χάρηκαν μέχρι τα ξημερώματα και ζήτησαν να επαναληφθεί.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην οργανωτική επιτροπή που συντόνισε την όλη διοργάνωση, η οποία και απαρτιζόταν από τις δραστήριες συμμαθήτριές μας Αλίκη, Λένα, Ρίτσα και Χρύσα, τον συμμαθητή μας Δημήτρη, αλλά και άλλα πρόσωπα που έφεραν άψογα σε πέρας την όλη εκδήλωση με αποτέλεσμα να στεφθεί από πλήρη επιτυχία, με την παρουσία πλέον των 80 συμμαθητών και την διαβίβαση των ευχών λίγων που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν.

Η.Λ.Κ.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπής για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων
Επόμενο άρθρο Ύμνοι και μελωδίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης