Επίσκεψη του Κώστα Αγοραστού στο νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη


 Τον Κώστα Αγοραστό το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα για υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη της Ν.Δ., υποδέχθηκε στο Νομαρχιακό Κατάστημα ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Η επίσκεψη χαρακτηρίστηκε ως εθιμοτυπική στο πλαίσιο της φιλίας και της καλής συνεργασίας που έχουν ο Νομάρχης Τρικάλων και ο κ. Αγοραστός.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί ο Κώστας Αγοραστός, ένας φίλος, ένας καταξιωμένος πολιτικός και καθηγητής. Είναι φίλος των Τρικάλων και χαίρομαι για αυτή την επίσκεψη και υποστηρίζω ότι είναι ο καταλληλότερος να πάρει το χρίσμα από τη Ν.Δ. για την υποψηφιότητα στη Θεσσαλία.

Εύχομαι να το πάρει γιατί το αξίζει και σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον του για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία μας συγκινεί και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαζόμαστε για αλληλοβοήθεια η οποία πάντα πρέπει να υπάρχει».

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός τόνισε:

«Ο λόγος για τον οποίο ήρθα είναι καθαρά προσωπικός, ήρθα να δω το Νομάρχη θα δω και τον Δήμαρχο και θα δω και πολλούς φίλους. Το κόμμα της Ν.Δ. όπως και το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποφασίσει για τις υποψηφιότητες. Τα κόμματα έχουν την δυνατότητα σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να επιλέξουν ανθρώπους με τους οποίους θα δημιουργήσουν  μια θετική ενέργεια στην κοινωνία.

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του κόμματος, θα ακολουθηθεί μία διαδικασία και νομίζω ότι πρέπει να αναμένουμε την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ.».

Προηγούμενο άρθρο Επισκέψεις Νίκου Λέγκα σε Δ.Δ του Νομού Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα σε συνέντευξη τύπου από το Δήμαρχο Καλαμπάκας