Ειδήσεις

Επαίνους σε διακριθέντες αθλητές του ΣΟΑΤ απένειμε ο Δήμαρχος Τρικκαίων


Επιβράβευση των μεταλλίων, αλλά κυρίως, της προσπάθειας, σήμερα από τον Δήμαρχο Τρικκαίων σε αθλητές του Σωματείου Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων. Στο άθλημα του Τάε Κβο Ντο, τρικαλινές αθλήτριες και αθλητές πήραν μετάλλια σε πανευρωπαϊκούς αγώνες, τουρνουά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέλλα, μαζί με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές κ. Νίκο Παϊταρίδη και Βασίλη Βαργιάμη, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017. Αφού τον ευχαρίστησαν για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη συνδρομή του γενικότερα στον αθλητισμό, αναφέρθηκαν στις επιτυχίες των αθλητών/τριών. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου επεσήμανε, το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός, να αποκτούν πρότυπα και να στρέφονται στον αθλητισμοί οι νέοι.
Παρούσης της αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Εφης Λεβέντη, καθώς και του αντιδημάρχου κ. Κώστα Ψύχου, έγινε η απονομή των επαίνων στους αθλητές:

Κωνσταντίνα Τζέλη
(μέλος της εθνικής ομάδας 2017&2018, χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό νέων, πρωταθλήτρια Ελλάδας, χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιας εμβέλειας greece g1 open 2017, χρυσό στο βulgarian g1 open 2017)

Φανή Τζέλη
(μέλος της εθνικής ομάδας 2017&2018 χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων, 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών, πρωταθλήτρια Ελλάδας, χρυσά μετάλλια στο pressindent g2 cup, bulgarian g1 open, croatian g1 open, serbia g1 open)

Μιχάλη Σικοβέλα
(χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων 2017)

Δημήτρη Λόη
(χάλκινο μετάλλιο g1 tournament Αθήνα)

Εύα Παϊταρίδου
(πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017, μέλος της εθνικής ομάδας νεανίδων 2017&2018, χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιας εμβέλειας g1 greece open 2017)

Γιώργο Γεροβάιο
(πρωταθλητής Ελλάδας 2017 παίδων. χρυσό μετάλλιο στο g1 greece open 2017)

Γιώργο Βαργιάμη
(χάλκινο μετάλλιο g1 tournament Αθήνα)

Ευαγγελία Τότσιου
(ασημένιο μετάλλιο g1 tournament Αθήνα)

Μαρία Τζέλη
(χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, χάλκινο μετάλλιο στο g1 greeceopen 2017)

Θεόδωρο Λόη
(χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων).

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς σε όλη την πόλη των Τρικάλων