Επί τάπητος ο απολογισμός του Π.Ο.Δ.Τ.


 Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, αναμένεται να συζητηθεί και η έγκρισης απολογισμού του Π.Ο.Δ.Τ. οικονομικού έτους 2010. Τον περασμένο Φεβρουάριο, στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, συνήλθε σε δημόσια κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, μετά την πρόσκληση του Προέδρου για λήψη απόφασης επί του θέματος: «Περί έγκρισης απολογισμού του Π.Ο.Δ.Τ. οικονομικού έτους 2010».

 Ο Πρόεδρος είπε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι κρίθηκε αναγκαία η έκτακτη και κατεπείγουσα σύγκλισή του για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης «Περί έγκρισης απολογισμού του Π.Ο.Δ.Τ. οικονομικού έτους 2010» διότι είναι επιβεβλημένη η λήψη απόφασης επ’ αυτού πριν τη συγχώνευση των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρικκαίων σε ένα ενιαίο Ν.Π.Δ.Δ., απόφαση επί της οποίας πρόκειται να ληφθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Η απόφαση

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού εξέτασε τον ταμειακό απολογισμό εσόδων – εξόδων του Π.Ο.Δ.Τ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος του κ. Κωνσταντίνου Τάσιου, να εγκρίνει τον απολογισμό εσόδων και εξόδων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων οικονομικού έτους 2010 των υπολόγων.

Ως προς τα έσοδα, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρήση 2010 ανέρχονται σε ΕΥΡΩ (1.642.756,41).

Ως προς τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρήση του 2010 ανέρχονται σε ΕΥΡΩ (1.628.110,77).

Ως προς το χρηματικό υπόλοιπο, τέλος αυτό ανέρχεται σε ΕΥΡΩ (14.645,64).

Προηγούμενο άρθρο ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ( ΠΣΕΑ) ύψους 1,7 εκατ.ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.