Επίσκεψη μαθητών του 25ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων στο Δήμαρχο Τρικκαίων


Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα επισκέφθηκαν οι μαθητές της Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (Αλώνια Μπάρας) συνοδευόμενοι από τους δασκάλους Υφαντή Βάσω και Πλιάτσικα Ευάγγελο και οι οποίοι παρέδωσαν προς τον δήμαρχο επιστολή για τη συνοικία τους αλλά και το σχολείο τους.

 

Στην επιστολή τους αναφέρουν προβλήματα όπως την εγκατάλειψη του πάρκου που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, τους κάδους σκουπιδιών, την αποψίλωση των χόρτων, το φωτισμό του χώρου κλπ.

 

Ζητούν από τη δημοτική αρχή να: Να μπουν στο σχολείο μικροί κάδοι σκουπιδιών, να επισκευαστεί και βαφεί η βρύση, να επισκευαστούν τα παγκάκια, να φτιαχτεί παιδική χαρά να επισκευαστούν τα παγκάκια, να κόβονται τακτικά τα χόρτα, να φυτευτούν δέντρα, να περιφραχτεί το πάρκο, να αλλαχτούν οι λάμπες στις κολώνες και τέλος ζητούν να προσεχτεί περισσότερο το σχολείο τους με στρώσιμο της αυλής με άσφαλτο καθώς και να προστατευθεί περισσότερο το σχολείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Εθνική οδό.

 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων τους ευχαρίστησε για την πολύ εμπεριστατωμένη επιστολή και την ακρίβεια των αιτημάτων τους ενώ τους ζήτησε να συμμετέχουν και αυτοί στην όλη προσπάθεια με το να προσέχουν το σχολείο. Τους υποσχέθηκε ότι τα αιτήματα τους θα διαβιβαστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες και σύντομα θα υλοποιηθούν.

Προηγούμενο άρθρο Αναβάλλεται η εκδήλωση στο Χαμάμ Τζαμί
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μπάσκετ