Ειδήσεις

Εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στην Φαρκαδόνα


Εντοπίστηκαν, έπειτα από μεθοδευμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων. Συνελήφθησαν, χθες (19-09-2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 22χρονο να καλλιεργεί (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,1) έως (2,5) μέτρα, σε αυλή εγκαταλελειμμένης οικίας στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 22χρονου, αλλά και την εγκαταλελειμμένη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (520) γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού – κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 26χρονο ημεδαπό να καλλιεργεί (8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,6) έως (2) μέτρα, στην αυλή της οικίας του, στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, έξι από τα οποία είχαν αποψιλωθεί πλήρως από τον 26χρονο.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (1.325) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.     

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπού για μικροποσότητα ηρωίνης
Επόμενο άρθρο Επιμορφωτικό πρόγραμμα οργανώνει ο ΣΘΕΒ