ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ « Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»


 Ενόψει της έλευσης του ψηφιακού σήματος στην  Περιφέρεια  Θεσσαλίας στις 27/05/11 την Παρασκευή 20 Μαΐου  ο Δήμος Τρικκαίων, σε  συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τον πάροχο του ψηφιακού σήματος Digea, θα διοργανώσει Συνέντευξη τύπου με θέμα « Η Επίγεια  Ψηφιακή Τηλεόραση στη Θεσσαλία».

 Η Συνέντευξη Τύπου  θα διεξαχθεί στις 13:00 στο Δημαρχείο Τρικάλων (Ασκληπιού 18) και πιο συγκεκριμένα   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνιών κ. Σωκράτη Κάτσικα  και του Γενικού Διευθυντή της Digea κ. Γιώργου Μαθιού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το εγχείρημα της ψηφιακής μετάβασης του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος σε ψηφιακό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ιδιαιτερότητα της κάλυψης από το κέντρο εκπομπής « Δοβρούτσι ».

Στις 19:00 της ίδιας ημέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων ( Γαριβάλδη 8 ) διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση των επαγγελματιών και του κοινού, στην οποία θα αναλυθούν όλοι οι παράγοντες για την ορθή λήψη του ψηφιακού σήματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διενεργηθεί κλήρωση αποκωδικοποίητων και πιο συγκεκριμένα

10 δέκτες Schaub Lorenz, SL-400, προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος Tzabatoo.gr.

5 δέκτες EDISION μια προσφορά του καταστήματος ΒΑΛΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Καραισκακη 66, Τρίκαλα

5 δέκτες EDISION μια προσφορά του καταστήματος ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Κονδύλη 21, Τρίκαλα

5 δέκτες CRYPTO, redi 40mp,   μια προσφορά της εταιρείας Περκας ΑΕ, ΤΣΙΤΣΑΝΗ 50 & ΑΛΒ. ΜΕΤΩΠΟΥ 16 ΤΡΙΚΑΛΑ

5 δέκτες CRYPTO ,redi 40mp, μια προσφορά της εταιρείας MULTIRAMA, ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 15 στους συμμετέχοντες προσφορά των ανωτέρω εταιριών και καταστημάτων.

Προηγούμενο άρθρο Σε 11 σημεία η ανταποδοτική ανακύκλωση
Επόμενο άρθρο «Φεύγουν» από την πόλη οι κολώνες της ΔΕΗ