Ενδυναμώνει την παρουσία της η Citiesnet και στο Δήμο Λαμίας


Μετά πρόταση του Προέδρου της εταιρείας Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε. κ. Μιχάλη Ταμήλου και του Δημάρχου Δήμου Λαμιέων κ. Γιώργου Κοτρωνιά, η CitiesNet ενδυναμώνει την παρουσία της και στον Δήμο Λαμιέων, συμμετέχοντας με δικό της περίπτερο στην 44η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Στο περίπτερο αυτό ο Δήμος Λαμιέων μαζί με την CitiesNet παρουσιάζουν την εταιρεία, το όραμα, τους σκοπούς και τα έργα της στο κοινό αλλά και σε τοπικούς, περιφερειακούς και κυβερνητικούς φορείς.

       Την CitiesNet αντιπροσωπεύουν ο κ. Δημήτρης Μανωλόπουλος, η κ. Ελίζα Ζηντζόβα καθώς και συνεργάτες του Δήμου Λαμιέων.

       Από τα έργα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση είναι η τηλεπρόνοια, τα infotubes που προβάλουν το πολιτιστικό και τοπικό προϊόν, οι ευφυείς μεταφορές, η χρήση των οπτικών ινών, το e-participation (σύστημα συμμετοχής δημοτών στα κοινά π.χ. διαβούλευση) κ.τ.λ.

       Επισημάνουμε ότι την πρώτη ημέρα της έκθεσης επισκέφτηκαν το περίπτερο του της CitiesNet η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή, ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς συνοδευόμενος από ομάδα  επισήμων καθώς και πολλοί άλλοι επίσημοι που ήταν καλεσμένοι.

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Μπατζελή προς Λέγκα για αποζημιώσεις
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη στο Δημαρχο Τρικκαίων από συλλόγους ατόμων με αναπηρίες