Ειδήσεις

Εμπειρίες από τη δημιουργία μιας Start-Up


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στην ομιλία  με θέμα «Εμπειρίες από τη δημιουργία μιας start-up» που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή  24/03/2023 στις 6.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο 2 (Μικρό Αμφιθέατρο) του Τμήματος Μαθηματικού στο Νότιο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας), στο 3ο χλμ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, με ομιλητή τον κ. Χρήστο Σταμάτη, εμπνευστή και ιδρυτή του «mermix.gr».
Το «mermix.gr» είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ανταλλαγής και διαμοιρασμού αγροτικών μηχανημάτων. Στην ομιλία θα παρουσιαστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε η start-up, καθώς και οι δυσκολίες, τα διδάγματα και οι επιτυχίες που ακολούθησαν στην πορεία.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

Προηγούμενο άρθρο Βράβευσαν τον Κ. Αγοραστό οι Μελισσοκόμοι της Λάρισας για τη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας