Πρωτοσέλιδο

Εκσυγχρονίζεται το αρδευτικό δίκτυο των ΤΟΕΒ της Π.Ε. Τρικάλων


Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Συντήρηση αρδευτικών δικτύων, επισκευή αντικατάσταση πινάκων, αναλυτικών συγκροτημάτων, ανορύξεις γεωτρήσεων αρμοδιότητας ΤΟΕΒ Π.Ε. Τρικάλων», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφορά στην εγκατάσταση συστημάτων ρυθμιστών στροφών ηλεκτροκινητήρα (Inverter) καθώς και σε εργασίες  συντήρησης, εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης λειτουργίας των αντλιοστασίων άρδευσης και των αντίστοιχων αρδευτικών δικτύων των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας με το οποίο στηρίζουμε στην  πράξη τον πρωτογενή τομέα. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες δρομολογούμε ένα έργο ζωής και παραγωγής που οδηγεί στην μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος και σε εξοικονόμηση νερού, στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος και της ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στηρίζουμε την παραγωγή, στηρίζουμε τη χώρα,  στηρίζουμε θέσεις εργασίας. Στηρίζουμε την ζωή στην ύπαιθρο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Εκοιμήθη ο πατέρας μας πρώην Τρίκκης και Σταγών Αλέξιος – Του Πρωτοπρ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου-Μουσικού
Επόμενο άρθρο Νίκος Καρδούλας: Ανάλυση 9 δημοσκοπήσεων του Νοεμβρίου