Ειδήσεις

Εκδηλώσεις αθλητισμού τη Δευτέρα στο 8ο ΓΕΛ Τρικάλων


08.00: Προσέλευση μαθητών,-τριων στο χώρο του σχολείου. 08.30:Έναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου.
09.30 – 10.30: Παρουσίαση, ομιλία και συζήτηση με τους κ. Δημήτρη Αβράμη (5ος Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Αθήνα 2004) και κ. Κωνσταντίνο Ζαλαγκίτη (Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σύδνεϋ, Αυστραλία 2000, στο άλμα εις τριπλούν).

10.30 – 11.30: Παρουσίαση, ομιλία και συζήτηση με τους κ. Στέλιο Βάσκο (3ος Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Σουηδία, 1992, στην ποδηλασία), κ. Γιώργο Μπούγλα (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία) και κ. Ζήση Σούλιο (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία)
11.30 – 12.30: Ποδηλατάδα στους ποδηλατοδρόμους της πόλης, με την συμμετοχή μαθητών,-τριων του σχολείου, με συνοδεία καθηγητών του σχολείου και των πρωταθλητών ποδηλασίας κ. Στέλιο Βάσκο, κ. Γιώργο Μπούγλα και κ. Ζήση Σούλιο.
12.00 -13.00: Άφιξη παικτών της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων BC, παρουσίαση και συζήτηση με τους μαθητές,-τριες του σχολείου.
13.30: Λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, αποχώρηση των μαθητών,-τριων από τον χώρο του σχολείου.
*Κατά την διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων θα πραγματοποιούνται αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, πιγκ-πογκ, μπάντμιντον, καθώς και παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί.
Υπεύθυνοι των αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Σωτήριος Γουσόπουλος και η κα Ιουλία Καραθανάση.
Ενεργή συμμετοχή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και της προέδρου κας Άννας Μπέλτσιου.
Ο σύλλογος διδασκόντων καθηγητών του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων.
Από τη Διεύθυνση

Κολοβός Νικόλαος

Προηγούμενο άρθρο Γιορτή του ΣΤ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Βιωματικό Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας