Ειδήσεις

Εκδήλωση του ΣΘΕΒ για το ΕΣΠΑ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και την Πανελλήνια Ένωση Εκκοκιστών & Εξαγωγέων Βάμβακος διοργανώνουν αύριο Πέμπτη, 07/04/2016, ώρα 17:30 εκδήλωση με τίτλο «Πρωτοβουλίες και εργαλεία για την υποστήριξη των επιχειρήσεων». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον 1ο όροφο του κτιρίου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας- Λάρισα.
Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, κος Νταβέλης Αχιλλέας και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, κος Βασιλειάδης Αναστάσιος καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκιστών Βάμβακος, κος Δοντάς Απόστολος, ενώ ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από την κα Καματέρη Έλενα, Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση σημαντικών εργαλείων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι επιχειρήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.
Αναλυτικότερα, ο κος Κουτούδης Παναγιώτης, στέλεχος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού έργου «StartApp» σχετικά με την σημασία της πρακτικής άσκησης και τα πολλαπλά οφέλη που έχει για τις επιχειρήσεις.
Στην συνέχεια, η κα Καρατζιά Μαρία, υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, θα παρουσιάσει τον ρόλο του Δικτύου «ΠΡΑΞΗ» και του Enterprise Europe Network Hellas στην προώθηση της καινοτομίας και της μεταφοράς τεχνολογίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020.
Ακολούθως, οι κκ Μαλάκη Δήμητρα και Πανδρεμμένου Ελένη, εκπρόσωποι της εταιρείας ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΕΠΕ, θα παρουσιάσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρουν τα 4 νέα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Τέλος, η κα Τσαλταμπάση Λίνα, διευθύντριας της εταιρείας OECON, θα παρουσιάσει στρατηγικές ανάπτυξης των εξαγωγών καθώς και μεθόδους που μπορούν να υιοθετήσουν οι επιχειρήσεις για να προωθήσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής που αναμένεται να έχει η εκδήλωση, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να αποστείλουν σχετική ενημέρωση περιλαμβάνοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@entre.gr τηλ. 2410 626943 & στο education@sthev.gr τηλ. 2410555507.

Προηγούμενο άρθρο «Οι Ατίθασες» στον Δημοτικό Κιν\φο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ