Ειδήσεις

Εθελοντικό Πρόγραμμα Στειρώσεων


Το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο «ARTEMIS» στην προσπάθεια του να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προσκαλεί όλους του φιλόζωους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στο Εθελοντικό Πρόγραμμα Στειρώσεων που διοργανώνεται στα Τρίκαλα στις 9,10,11,12&13 Νοεμβρίου 2017 για τον αδέσποτο πληθυσμό, σκύλων & γάτων καθώς και των δεσποζόμενων ζώων από ευαίσθητες κωνικά ομάδες (ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, όσοι παίρνουν επίδομα πρόνοιας κ.α.).
Το σωματείο μας θα χρειαστεί εθελοντές, οδηγούς (για την μεταφορά των ζώων από και στα σημεία περισυλλογής – επανένταξης), συνοδούς ζώων (για την μεταφορά των ζώων στον χώρο αποθεραπείας), άτομα για να βοηθήσουν στην περισυλλογή των ζώων (γάτες/σκύλους) κ.α.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε, ή να μας υποδείξετε αδέσποτα ζωάκια για στείρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook ή συμπληρώνοντας την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας:
www.artemis-taas.org/articles-news .
Παρακαλούμε να ειδοποιήσετε με την σειρά σας, όσους πιστεύεται πως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν!

Το Σωματείο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εμβολιάζει, στειρώνει, περιθάλπει και φιλοξενεί αδέσποτα ζώα μέχρι να βρούνε τις παντοτινές τους οικογένειες.

Σημαντικό! Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στηρίξει το Σωματείο μας, φέρνοντας τροφές αλλά και φάρμακα (π.χ. Allopurinol (300 & 100mg), Augmentin (σιρόπι 300mg, χάπι 500 & 1000mg), Vibramycin), χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης για τα ζώα που φιλοξενεί και περιθάλπει.

Στηρίξτε το έργο μας και βοηθήστε με τον δικό σας τρόπο τις αδέσποτες φατσούλες που έχουν την ανάγκη μας!

Προηγούμενο άρθρο Γιάννης Μπουτίνας: Η εστίαση …εκτός επενδύσεων … εδώ και χρόνια
Επόμενο άρθρο Έτοιμες οι πρώτες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στα Τρίκαλα