Ειδήσεις

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στα Τρίκαλα


Τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους πρόσφυγες, προσφέρουν οι τρικαλινοί και ο Δήμος Τρικκαίων. Οι μεν τρικαλινοί μεταφέρουν συνεχώς πλήθος ειδών στο χώρο συγκέντρωσής τους (Στρ. Σαραφη 44 (παλιά γραφεία e-trikala). Προς το παρόν, η αποθήκη έχει ανάγκη από:
πετσέτες, μπουφάν (αντρικά, γυναικεία, παιδικά), μπλούζες, κάλτσες, παντελόνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, παιδικές πάνες (μόνο νούμερα 1, 2, 6), χτένες και αντισηπτικά μαντηλάκια.. Δεν χρειάζονται πλέον σερβιέτες και οδοντόβουρτσες καθώς υπάρχει απόθεμα. Ο ρουχισμός να είναι σε καλή κατάσταση και όχι καλοκαιρινός.
Ταυτοχρόνως, ο Δήμος Τρικκαίων συμπληρώνει τις εγκαταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας του φρουρίου. Ετσι, τοποθετήθηκα πρόσθετες ντουζιέρες, δημιουργήθηκε χώρος για κουρείο, έγινε προμήθεια σομπών.
Η σίτιση γίνεται κανονικά και οι δομές και υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζουν να βρίσκονται στον χώρο, με βάση τον σχεδιασμό και καταμερισμό αρμοδιοτήτων.
Μεγάλη είναι η συμμετοχή των Εθελοντών του Δήμου, καθώς και πολιτών που συνεχώς προστρέχουν για να προσφέρουν οτιδήποτε χρειαστεί.
Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί θερμότατα τους τρικαλινούς πολίτες, που συνεχίζουν, με περίσσευμα αγάπης και αλληλεγγύης, να αποδεικνύουν ότι ο ανθρωπισμός είναι στοιχείο του πολιτισμού μας.
Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση ολοκληρωμένης πρότασης σύγχρονης αντιμετώπισης της βίας στα σχολεία
Επόμενο άρθρο Έμπρακτη Αλληλεγγύη με παράδοση ειδών ανάγκης στους πρόσφυγες που βρίσκονται στα Τρίκαλα