Δ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: 43 ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


 Σαράντα τρεις θέσεις (43) εποχικού προσωπικού προκήρυξε ο Δήμος Καλαμπάκας για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

 Ο δήμος θα δέχεται αιτήσεις έως τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και θα προσλάβει υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης από πέντε ειδικότητες (κλικ εδώ για να διαβάσετε την προκήρυξη).

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνη διάρκεια) αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.

Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων, βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ΄ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης.

Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

Προηγούμενο άρθρο Αυτοψία του Χρ. Μιχαλάκη στο έργο «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού σύνδεσης Δήμου Μεγάλων Καλυβίων μέχρι όρια Νομού Καρδίτσας (Δ.Δ. Μαγούλας)»
Επόμενο άρθρο Κώδωνας κινδύνου από Ν. Λέγκα για τον Ε-65