Δυο αγοράκια λήστεψαν ηλικιωμένη!


Ακόμη και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από μια 74χρονη γυναίκα η οποία είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στον Πυργετό Τρικάλων, δεν φαντάζονταν πως όταν τους έλεγε ότι οι δράστες ήταν «παιδάκια» το… εννοούσε! Όταν, όμως, κατάφεραν να τους εντοπίσουν, πείστηκαν ότι το θύμα δεν τα είχε χαμένα!

 Δυο αγοράκια, ο ένας 15 και ο άλλος μόλις 13 χρόνων, ήταν οι δράστες της ληστείας! Μάλιστα, ο μικρότερος ήταν και ο πιο «σκληρός»! Κρατώντας με δύναμη ακίνητη την άτυχη γυναίκα, έδωσε την ευκαιρία στον συνεργό του να ερευνήσει όλους τους χώρους της μονοκατοικίας της και να αρπάξει ό,τι βρήκε. Οι φωνές μιας γειτόνισσας που κατάλαβε τι συνέβαινε και έτρεξε να βοηθήσει, ΄τρεψαν σε φυγή τους δυο ανήλικους.
   
Όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν στην περιοχή της Αγίας Μονής και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή του 15χρονου βρέθηκε μία νάιλον σακούλα με κέρματα… δραχμών που είχε προλάβει να αρπάξει από το σπίτι της 74χρονης, η οποία αποδόθηκε στο θύμα. Οι ανήλικοι ληστές κρατούνται στο τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων κα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.

Προηγούμενο άρθρο Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ