Ειδήσεις

Διπλή καλοκαιρινή γιορτή από το ΚΔΑΠ «ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ» του Δήμου Τρικκαίων


Διπλή καλοκαιρινή γιορτή διοργανώνει το ΚΔΑΠ «ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ» του Δήμου Τρικκαίων, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων.

Στο πρώτο μέρος θα δοθεί η συναυλία των μαθητών κιθάρας. Τα παιδιά με τις κιθάρες τους και την καθοδήγηση του κ. Νίκου Πουλιανίτη, καθηγητή μουσικής, θα χαρίσουν διαφορετικές μελωδίες.

Στο δεύτερο μέρος ακολουθεί η θεατρική παράσταση από την ομάδα θεάτρου «Σκηνή των θαυμάτων», με την καθοδήγηση της κ. Πατρίτσιας Λάζου, θεατρολόγου, με θέμα:

«Στην άκρη του καλού ανθίζουν μαργαρίτες. Ιστορίες για ταξιδευτές και παθιασμένους ακροβάτες».

Το έργο που θα παρουσιαστεί, έχει την μορφή μιας μυστικής τελετουργίας. Μιας καλλιτεχνικής δράσης αφιερωμένης στην ελευθερία και τη χαρά.

Αφετηρία του είναι ένα εργαστήριο σύνθεσης ιδεών, που πλάθονται ρόλοι για το σενάριο ενός έργου, που αποκτά υπόσταση και πλοκή με την άφιξη των παιδιών σε έναν τόπο που δεν αποδέχεται το άδικο και αρνείται το κακό. Μια παράσταση, όπου όσοι αγαπιούνται και αγαπάνε, δεν αφήνουν κανένα να νιώθει μόνος ή περιττός.

Εμπνεόμενοι από τον ποιητή των παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, αφήνουμε την τελευταία Μαύρη Γάτα του, να μας παρασύρει σε μια περιπέτεια για την αλήθεια και το καλό.

Να είστε όλοι εκεί!

ΥΓ.: Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Θησαυροί Αλκης Ζέη και Ζωρζ Σαρρή στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Ξεκινούν οι πρώτες μεγάλες ασφαλτοστρώσεις στα Τρίκαλα