Ειδήσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο για την Αποκατάσταση Σεισμόπληκτων Κτιρίων


Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων Κτιρίων» θα διοργανώσει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν συνεννόησης με τα Τμήματα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ.

Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων διπλωματούχων μηχανικών για τον τρόπο αντιμετώπισης των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν σε πολλά κτίρια της περιοχής ευθύνης των δύο Τμημάτων, από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας epresence.gov.gr στο προσεχές χρονικό διάστημα, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Μέλη να συμπληρώσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την Κυριακή 21 Μαρτίου, 2021, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο σχετικό έντυπο, που θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/SDsxr7Rj34uyZncT7, προκειμένου να προσκληθούν από τη διοργανώτρια υπηρεσία και να εγγραφούν στην υπηρεσία epresence.gov.gr.

Προηγούμενο άρθρο Νέος μετασεισμός 3,2 Ρίχτερ καταγράφηκε στην Ελασσόνα
Επόμενο άρθρο 23 νέα θετικά κρούσματα covid στα Τρίκαλα