Ειδήσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ για τα Ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ myDATA» την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, ώρες 16:00 – 21:00, μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν με σαφήνεια οι ανάγκες συμμόρφωσης, τόσο σε ενέργειες, όσο και σε χρονικό προγραμματισμό των δράσεων τους, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις που δημιουργεί το νέο πλαίσιο είναι μεγάλες και οι συνέπειες στη λειτουργία των εμπλεκομένων θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές φοροτεχνικούς, προϊσταμένους και στελέχη λογιστηρίων, ελεύθερους επαγγελματίες και γενικά σε όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί για την υποχρέωση διαβίβασης των δεδομένων των λογιστικών αρχείων των νομικών οντοτήτων ή/και των ασκούντων επιχειρηματική δραστηριότητα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Νικόλαος Καλαμαράς. Λογιστής, Φοροτεχνικός, εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

Προηγούμενο άρθρο 3,5 εκ. Nm3 προστίθενται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: Οι ευθύνες για τις καταστροφές του κυκλώνα βεβαίως θα αποδοθούν