Ειδήσεις

Διαδικτυακό ραδιόφωνο δημιούργησαν οι νέοι/ες του Δήμου Τρικκαίων


Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου η 13η Φεβρουαρίου και ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να «βγει στον αέρα» το διαδικτυακό ραδιόφωνο που δημιούργησαν οι νέοι και οι νέα του Δήμου Τρικκαίων. Πρόκειται για μια συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων με τον Δήμο Τρικκαίων, που οδήγησε στην ιστοσελίδα https://webradio.trikalacity.gr/. Μέσω αυτής, τα μέλη του ΔΣ και της δημιουργηθείσας αρμόδιας επιτροπής Social media, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων του Συμβουλίου ξεκινούν εκπομπές και στοχεύουν, όπως τόνισε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Λάππας στο να ακουστούν περισσότερες εκπομπές και αν δοθούν ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση. Ο πρώτος επισκέπτης των εγκαταστάσεων, στον ειδικό χώρο media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, ήταν βεβαίως ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την «επιτυχία ενός σημαντικού τρόπου και μέσου έκφρασης των νέων του Δήμου μας». Προέτρεψε, δε, περισσότερους νέους και νέες να στελεχώσουν το ραδιόφωνο και να εκφραστούν μέσω αυτού του μοναδικού μέσου.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας υποδεχόμενος τον κ. Σακκά έδωσε έμφαση στο ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια πλέον πήρε σάρκα και οστά. Παρέστη, επίσης, ο εκ των πρώτων που στήριξαν προηγούμενη προσπάθεια για το ραδιόφωνο, ο κ. Αποστόλης Κόκκοβας, καθώς και στελέχη του Δήμου Τρικκαίων. τον τόνο, βεβαίως, έδωσαν τα μέλη του ΔΣ του Συμβουλίου νέων, που ήδη με τη μουσική τους προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ακόμη τρόπο έκφρασης με εκπομπές και αλληλεπίδραση με την τρικαλινή νεολαία.
Για όσους και όσες ενδιαφέρονται να μετάσχουν στο εγχείρημα, μπορούν να επικοινωνούν αρχικώς μέσω των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dsn.trikalon@gmail.com και webradio@trikalacity.gr

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Με τα «Τρικαλινά» η επίσκεψη του ΔΣ του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. στον Δήμαρχο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Σημαντική εκδήλωση για την ασφάλεια των διανομέων στα Τρίκαλα