Δηλώσεις του Αν. Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου κρεοπώλη


 Το γραφείο τύπου της Ν.Δ. εξέδωσε την παρακάτω δήλωση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος Ηλία Βλαχογιάννη με αφορμή την εν ψυχρώ εκτέλεση από αδίστακτους ληστές του άτυχου 38χρονου κρεοπώλη και την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στο σύνολο της χώρας.

 «Η  προχθεσινή εν ψυχρώ εκτέλεση από αδίστακτους ληστές, του άτυχου 38χρονου κρεοπώλη και πατέρα τριών παιδιών, στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών- τρίτη στη σειρά και η πλέον οδυνηρή- , σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στο σύνολο της χώρας, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, προβληματίζουν και  ανησυχούν βαθύτατα τον Ελληνικό λαό.

Τη στιγμή που ζητούνται από τους ‘Έλληνες πρωτόγνωρες θυσίες , τη στιγμή που τα νοικοκυριά υποφέρουν από την φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης , οι πολίτες δικαίως διαμαρτύρονται και απαιτούν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους.

Το αγαθό της δημόσιας Τάξης και ασφάλειας, είναι αγαθό εκ ‘των ων ουκ άνευ’ και πρέπει να παρέχεται σε επάρκεια στους πολίτες, κάτι που δυστυχώς είναι το ζητούμενο, για τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

ΗΛΙΑΣ Γ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ , ΑΝ. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τέως Νομάρχης ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΣΥ: Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια
Επόμενο άρθρο Απόσπασμα ομιλίας για εκδήλωση «Ριζοσπάστη»