Δηλώσεις Ηλ. Βλαχογιάννη για τις αναπηρικές συντάξεις


 Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο πρώην Νομάρχης Τρικάλων και Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης την απόφαση της μη σύστασης Επιτροπών Ελέγχων για τις αναπηρικές συντάξεις στο Νομό Τρικάλων και ζητά την άμεση ανάκλησή της από τον Υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας της κατάργησης της λειτουργούσας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για τις αναπηρικές συντάξεις, αλλά και τη μη σύσταση Επιτροπών Ελέγχων.

Η απόφαση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την ταλαιπωρία των Τρικαλινών πολιτών, μιας και θα πρέπει να μεταβούν στο ΙΚΑ Καρδίτσας, αλλά και την επιβάρυνση του οικονομικού κόστους των ιδίων και προφανώς και των συνοδών τους, μιας και αναφερόμαστε σε άτομα με αναπηρία.

Δεν κατανοούμε αυτή την απόφαση, μιας και ο Νομός Τρικάλων είναι ο μοναδικός Νομός της Θεσσαλίας στον οποίο δεν θα συσταθούν Επιτροπές Ελέγχων, αν και εμφανίζει μεγαλύτερο αριθμό πασχόντων από το Νομό Καρδίτσας».

Προηγούμενο άρθρο Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας:H Θεσσαλία είναι ένας ονειρεμένος τουριστικός προορισμός
Επόμενο άρθρο 1ο Φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων