Δεύτερος κύκλος εγγραφών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Τρικάλων


Αν κάποτε το εκπαιδευτικό σύστημα ή οι συγκυρίες σάς αρνήθηκαν την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αν η διά βίου μάθηση επικαιροποιεί τις γνώσεις σας και ανανεώνει τις τεχνικές σας, αν είστε φοιτητής και επιζητείτε μια εναλλακτική βιωματική μάθηση,

αν επιδιώκετε να εξειδικευθείτε επαγγελματικά με στοχοποιημένα ταχύρρυθμα σεμινάρια, αν ψάχνετε παρέα, νέες γνωριμίες και κοινωνικά δίκτυα, αν κάνετε μεταπτυχιακές σπουδές και ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με Πανεπιστημιακούς από όλη την Ελλάδα, αν οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες σας έλκουν, αν θέλετε να πορευθείτε το δρόμο προς την αυτογνωσία και την αυτο-ανάλυση, τότε η Ακαδημία των Πολιτών είναι η μόνη σου ποιοτική διέξοδος και η πιο ελπιδοφόρα εναλλακτική.. Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ σε μια από τις 20 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Η Ακαδημία των Πολιτών (Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο με ISO 9001) καταβάλλει φέτος μια τεράστια προσπάθεια επέκτασης σε όποιο μέρος της Πατρίδας μας θεωρεί πως μέσω της Παιδείας μπορούν να αντιμετωπιστούν τα δεινά και η μιζέρια, που ενέσκηψαν στον τόπο μας. Είναι πολύ σημαντικό για την κατάρτιση των τμημάτων οι εγγραφές να απευθυνθούν σε όσο μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού, αλλά να ενισχυθούν και οι παράλληλες εξειδικευμένες δράσεις (στοχοποιημένα σεμινάρια σε άμεση σχέση με τη ζήτηση της αγοράς εργασίας, δεξιότητες ανέργων, μετεκπαιδεύσεις κλπ).

Η Ακαδημία των Πολιτών, ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των πολιτών καθιερώνει έκπτωση 50% για άνεργους, άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους και φοιτητές.

Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα πραγματοποιούνται σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2012. Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα Ιστορία-Ιστορία της Τέχνης.

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ,  για την ετήσια συνδρομή τους.

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο  6932766908,με τον κ. Ντιντή Δαμιανό, συντονιστή του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Τρικάλων ή στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας των Πολιτών στα τηλέφωνα 2251054739, 6970069007 και 6981067776.

Πηγή: trikalavoice.gr

 

Προηγούμενο άρθρο «ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ»
Επόμενο άρθρο Η Cyta Ελλάδος υποστηρίζει το ταξίδι του Στέλιου Βάσκου