Ειδήσεις

Δίπλα στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας συνεχίζει ο Θανάσης Λιούτας


Για ακόμη μια φορά δίπλα στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, επισκεπτόμενος πάλι την Τρίτη 9 Μαρτίου, το Ζάρκο, το Γριζάνο και άλλες σεισμόπληκτες περιοχές του τόπου μας.

Ειδικότερα στο Ζάρκο,το χωριό με τις περισσότερες πληγές στην περιοχή μας μετά τον σεισμό, ο Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε τον ειδικό χώρο, στον οποίο συντονίζεται το σύνολο της παροχής των προμηθειών για τους σεισμοπαθείς πολίτες, καθώς και τον χώρο, στον οποίο έχουν στηθεί οι σκηνές.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής συνομίλησε με τους πληττόμενους πολίτες, ακούγοντας και καταγράφοντας τις πραγματικές ανάγκες που γεννιούνται συνεχώς, λόγος για τον οποίο oίδιος συνεχίζει και θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στις περιοχές αυτές. Ο κ. Λιούτας επίσης συνομίλησε ακόμη μια φορά με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και των Μορφωτικών Συλλόγων, εκτιμώντας την κατάσταση από κοινού.

Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλα τα αρμόδια Υπουργεία, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για να αναδειχθούν και να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες των πολιτών. Υπάρχουν ανάγκες, εκτίμησε ο Βουλευτής, οι οποίες εμφανίζονται τώρα, σε δεύτερο χρόνο, και οι οποίες χρήζουν επίσης άμεσης προσοχής και αντιμετώπισης.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε ότι είναι και θα είναι συνεχώς παρών, κοντά και δίπλαστους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας, επιδιώκοντας με όλες του τις δυνάμεις να ανακουφιστούν και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επέλθει η κανονικότητα στην καθημερινότητά τους.

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Νέος ποδηλατόδρομος στα Τρίκαλα με χρηματοδότηση 756.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ