Γρ. Χαρισιάδης: “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!”


Μετα απο τη διμηνη παραιτηση μου λογω του Νομου περι εκλογης των υποψηφιων βουλευτων και το ¨διαλειμμα¨ των βουλευτικων εκλογων της 6ης Μαιου και της 17ης Ιουνιου  (η πρωτη υποψηφιοτητα σε Βουλευτικες Εκλογες εν´ ενεργεια Υπαλληλου των Σωματων Ασφαλειας ηταν η δικη μου), ανελαβα τα καθηκοντα μου στην Π.Υ. Καλαμπακας (διοτι προεχουν οι βιοποριστικες αναγκες) και δεχθηκα το καλωσορισμα του Διοικητη μου κ. Ευαγγελου Τσιορλιδα και ολων των συναδελφων μου που με συγκινησε ιδιαιτερα.
Συνεχιζω την προσφορα του Πυροσβεστικου-Διασωστικου-Κοινωνικου εργου μεσω της Υπηρεσιας μου, αυτές τις δυσκολες ωρες που περναει η χωρα μας λογω των συνεχομενων δασικων πυρκαγιων που βρισκονται σε εξαρση το τελευταιο χρονικο διαστημα.
Δηλωνω παρων, μιας και εμεις οι νεοι ηλικιακα και πολιτικα, εχουμε να δωσουμε πολλα ακομη σε αυτο τον τοπο, απ´ οποιο εργασιακο ή πολιτικο χωρο και αν βρισκομαστε.
Καλη δυναμη σε ολους μας.
Χαρισιαδης Χ. Γρηγορης
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣΗΜΕΙΩΜΑΧΑΡΙΣΙΑΔΗΧ. ΓΡΗΓΟΡΗ
 
Γεννηθηκα το 1975 στα Τρικαλα, εχω ενα αγορακι δεκαοκτω μηνων.
Ολοκληρωσα το Ενιαιο Πολυκλαδικο Λυκειο Τρικαλων (3ος κυκλος Σπουδων – 10ος Κλαδος Εφαρμοσμενων Τεχνων), παρακολουθησα επί δυο ετη και ελαβα βεβαιωση απο Κ.Ε.Σ. του τμηματος Η/Υ στα θεματα: Δομη-Αρχιτεκτονικη των Η/Υ, Τεχνικες Προγραμματισμου, Αλγοριθμοι, Προγραμματισμος σε γλωσσες προγραμματισμου, χειρισμος και επιδειξη ετοιμων προγραμματων.
Υπηρετησα στο Πεζικο σε μοναδα του Νομου Εβρου και Ολοκληρωσα τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις με απολυτηριο Ι-1 (18 μηνες).
Παρακολουθησα 777 ωρες στο Δημοσιο Ι.Ε.Κ. Λαρισσας και ελαβα θεωρητικη πιστοποιηση στην ειδικοτητα Εκπαιδευτης Οδηγων Αυτοκινητων και Μοτοσυκλετων.
Προσληφθηκα το 1998 στο Πυροσβεστικο Σωμα, μεσω διαγωνισμου του ΑΣΕΠ.
Εκπαιδευτηκα στην Πυροσβεστικη Ακαδημια Σχολη Πυροσβεστων παραρτημα Θεσσαλονικης.
Μετατεθηκα στην Αθηνα το 1999 και συμμετειχα ενεργα στον καταστρεπτικο σεισμο που επληξε την Αττικη και ελαβα απο την Υπηρεσια μου ηθικη και υλικη αμοιβη. Υπηρετησα επι σειρα ετων στο Τμημα Πυρασφαλειας-Ακριτικο των Αθηνων.
Εισηχθηκα μετα απο γραπτες εξετασεις με την επιτηρηση του ΑΣΕΠ στη Πυροσβεστικη Ακαδημια Σχολη Αρχιπυροσβεστων Βιλλιων και παραλληλα με τις σπουδες ασκουσα καθηκοντα γραμματειακης υποστηριξης του Διοικητικου Τμηματος.
Τοποθετηθηκα στη Διοικηση Π.Υ. Αττικης (Γραφειο Κινησεως) με αντικειμενο τη Διαχειριση Στολου Πυροσβεστικων Οχηματων και παραλληλα ασκουσα καθηκοντα του τμηματος Διοικητικης Υποστηριξης της Περιφερειακης Διοικησης Αττικης.
Παρακολουθησα στο Ε.Κ.Δ.Δ. το προγραμμα χρηση internet για στελεχη της Δημοσιας Διοικησης.
Οριστικα σε επιτροπες συνταξης των σχεδιων αντιμετωπισης δασικων πυρκαγιων του Νομου Αττικης και αντιμετωπισης συμβαντων στις σηραγγες της Αττικης Οδου.
Εκπαιδευτηκα στις Ολυμπιακες Εγκαταστασεις – C4I – Orama και συμμετειχα στους Ολυμπιακους Αγωνες ΑΘΗΝΑ 2004 ως διαπιστευμενος, στην Πυροπροστασια Ξενοδοχειακων Εγκαταστασων (Μεγαλη Βρετανια).
Συμμετειχα σε ημεριδες με θεμα ¨Ασφαλεια της Εργασιας¨.
Μετατεθηκα στο Αρχηγειο του Πυροσβεστικου Σωματος στη Διευθυνση Εκπαιδευσης – τμημα Πυροσβεστικης Ακαδημιας και γραμματεια της Δνσης.
Παρακολουθησα σεμιναρια του Γ.Ε.Α. με θεμα την αεροπυροσβεση των δασικων πυρκαγιων.
Ημουν εκπαιδευτης στην ομαδα μοτοσυκλετων του Πυροσβεστικου Σωματος ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨.
Εχω λαβει Ευρωπαϊκο Διπλωμα Πρωτων Βοηθειων απο τον Ελληνικο Ερυθρο Σταυρο.
Εκπαιδευτηκα απο εκπαιδευτες του Πυροσβεστικου Πανεπιστημιου του Moreton της Αγγλιας και ελαβα μερος ως επικεφαλης της Ελληνικης Αντιπροσωπειας, σε δυο ασκησεις στην Κυπρο με την πρωτη τριμερη συμμετοχη των χωρων Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ, με ειδικο πυροσβεστικο αντικειμενο.
Παρακολουθησα το εκπαιδευτικο προγραμμα ¨Διαχειριση Ειδικων Συμβαντων¨ της Σχολης Επιμορφωσης και Μετεκπαιδευσης της Πυροσβεστικης Ακαδημιας.
Μετατεθηκα λογω οργανικης θεσης στην Π.Υ. Καλαμπακας.
Εκπαιδευτηκα στην σχολη Παλαϊκης Αμυνας (Π.Σ.Ε.Α.) της Ελληνικης Αστυνομιας.
Προηχθη στον βαθμο του Πυρονομου.
Αποσπασθηκα στο Γραφειο του Διοικητη της Σχολης Πυροσβεστων Πενταετους Υποχρεωσης στα Βιλλια Αττικης.
Γνωριζω τρεις ξενες γλωσσες, αριστη γνωση και χρηση του windows office, openoffice σε περιβαλλον windows και MacOSx.
Υπηρετησα σε πυροσβεστικους σταθμους της αθηνας και ελαβα μερος σχεδον σε ολες τις μεγαλες δασικες πυρκαγιες της Αττικης και της Πελλοποννησου και σε μικρα ή μεγαλα αστικα πυροσβεστικα συμβαντα των Αθηνων.
Σημερα υπηρετω στην Πυροσβεστικη Υπηρεσια Καλαμπακας και διαμενω μονιμα στα Τρικαλα.
Προηγούμενο άρθρο Ενδιαφέρουσα η ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων για τις Νέες Τεχνολογίες
Επόμενο άρθρο ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΘΑΙΩΝ – Πραγματοποίησε ο Χρ. Μιχαλάκης