Γι ο ρ τ ή π ί τ α ς 2 0 1 1 από τον Πολιτιστικό σύλλογο Πύλης


     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης, , την Kυριακή 21 Αυγούστου 2011, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Δημαρχείου, στην Πύλη.

      Το θέμα της γιορτής που ήταν «ΤΡΑΧΑΝΑΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ», δόθηκε πολύ πετυχημένα μέσα από ένα μικρό, αλλά πετυχημένο θεατρικό, στο οποίο συμμετείχαν κυρίες-μέλη του Συλλόγου.

    Με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου παρουσίασαν χορούς από Θεσσαλία, νησιά, Θράκη, ενώ ο κόσμος απόλαυσε πεντανόστιμες πίτες ,που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο, φτιαγμένες από τα εργαστήρια ”Διαλεχτό”

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ Μιχαλάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ Μπάρδας και κ. Αργυροπούλου, ο δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Κουφογάζος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο κ. Παντέρας της μείζονος αντιπολίτευσης,  ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών κ. Διαμαντής Γκίκας ο οποίος μίλησε και για το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών που πρόκειται να γίνει στην Αγιά και η κ, Μπακλαβά Μαρία, δημοσιογράφος και έφορος της Πανθεσσαλικής Στέγης Αττικής.

    Το Δ.Σ .του Πολιτιστικού  Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιομονάστηρου για την στήριξή του, τα εργαστήρια “Διαλεχτό”για τις νόστιμες πίτες και τραχανόπιτες, όλους τους χορευτές μικρούς και μεγάλους, τα μέλη της ομάδας του θεατρικού και τέλος όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους την βραδιά της εκδήλωσης, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Αύγουστο, με μια  εξίσου «νόστιμη» ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ.

                                                                                            Μετά τιμής

                                                                                            Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε το 3ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών
Επόμενο άρθρο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα «ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ»: 3η Γιορτή Καλαμποκιού