Ειδήσεις

Γιορτή χαράς και καλοκαιριού στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων


Χαμόγελα, παιχνίδια, χαρά, δημιουργικότητα…. Στοιχεία που καθόρισαν τη γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2022-2023 στον Α βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων. Ο παλαιότερος Σταθμός της πόλης γιόρτασε με την παρουσία γονέων – κηδεμόνων, που είδαν τα μικρά παιδιά να παίζουν, να χαίρονται, να γεύονται, να ακούν και να βλέπουν Καραγκιόζη (από τον Κοσμά Παναγιώκα), σε ένα όμορφα απόγευμα, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023.
Η υπεύθυνη του Σταθμού κ. Βάσω Αλεξίου καλωσόρισε γονείς – κηδεμόνες, τονίζοντας τη σημασία που αποδίδεται στη βέλτιστη λειτουργία του Σταθμού, επισημαίνοντας την πλήρη συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων. Ο εκπρόσωπος του οποίου , αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς, έδωσε έμφαση στις συνεχείς προσπάθειες για τη βελτιωμένη λειτουργία του Σταθμού, τη συνεργασία με το προσωπικό, αλλά και τις γενικότερες δραστηριότητες και έργα του Δήμου συνολικότερα υπέρ της τρικαλινής οικογένειας, με τους νέους σταθμούς στον Δήμο, σε Τρίκαλα και χωριά.
Το παιχνίδι, στη συνέχεια, κυριάρχησε, ενώ τα μικρά αναμνηστικά δωράκια, οι όμορφες κατασκευές του ίδιου του προσωπικού, η φροντίδα και η μέριμνα για βρέφη και νήπια, το χαρωπό κλίμα, η ένδυση του προσωπικού, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν μια εντελώς θερινή και εορταστική νότα στο όμορφο απόγευμα. Παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τάκης Παζαΐτης, ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ» Γιώργος Ζιώγας και τα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων, η κ. Στ. Πελίγκου, προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Β. Ντάκου

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Ηλεκτρονικές αιτήσεις για όλες τις δομές νηπίων, βρεφών και ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Τρικκαίων και το Διαλεκτό τιμούν τον Κώστα Παπανικολάου