Γιορτή Πίτας 2010 από το Σύλλογο Πύλης


     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης, την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010,στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Δημαρχείου, στην Πύλη.

 Το θέμα της γιορτής που ήταν «ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ  ΣΤΟ  ΨΩΜΙ», δόθηκε πολύ πετυχημένα μέσα από μια, σχετική με το θέμα, έκθεση φωτογραφίας, από απαγγελίες παιδιών, και από ένα μικρό, αλλά ξεκαρδιστικό θεατρικό στο οποίο συμμετείχαν κυρίες-μέλη του Συλλόγου.

    Με τους ήχους της ορχήστρας του κ. Βασίλη Γαλάνη τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου παρουσίασαν χορούς από Θεσσαλία, Νησιά, Θράκη, Ήπειρο, αλλά και λαϊκούς χορούς, ενώ ο κόσμος απόλαυσε πεντανόστιμες πίτες ,που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο.

    Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού  Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Πύλης για την στήριξή του και ακόμη ευχαριστεί για τις προσφορές τους:

-το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ για τα ξινόγαλα,

-τους φούρνους της Πύλης (Σκουμή, Τζάνη, Πανάγου και Τσούλου) για τα ψωμιά και τις ζύμες,

-το εργαστήριο πίτας Χασιώτη από τα Τρίκαλα και το «Εργαστήρι Παραδοσιακής Πίτας 3kala-pita» από το Γέρακα Αττικής, για τις  νόστιμες πίτες τους,

-την υπεύθυνη των χορευτικών  κ. Λ. Παλλαντζά.

-τους χορευτές του Συλλόγου, μικρούς και μεγάλους,

-και τέλος όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου για την πολύτιμή τους βοήθεια, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Αύγουστο, με μια  εξίσου «νόστιμη» ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ.

Προηγούμενο άρθρο ΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
Επόμενο άρθρο Μουσική Εκδήλωση με συντροφιά το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι