Ειδήσεις

Βασιλιάς Αρθούρος από αύριο στο Θερινό Σινεμά


Από 31/8-3/9 (εκτός 1/9) στον Θερινό Δημοτικό  Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού, Περιπέτεια 126΄. 3D προβολή 3/9. Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €. φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, θα γνωρίσουμε έναν ατίθασο νεαρό Αρθούρο, κυρίαρχο των δρόμων του Λοντόνιουμ με την συμμορία του, ο οποίος αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

Είδος: Φαντασίας, Δράσης, Περιπέτεια

Χώρα: ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Guy Ritchie

Πρωταγωνιστούν: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou

Διάρκεια:126

Κριτική:

2014-06-20

Χορταστικό υπερθέαμα επικών καταβολών και μύθων που πολλοί από τους θεατές γνωρίζουν (και μπορούν να ταυτιστούν καλύτερα μαζί τους από το κάθε επόμενο super-whatever με κολάν…), το νέο φιλμ του Γκάι Ρίτσι κάνει στον Αρθούρο αυτό ακριβώς που πέτυχε και με τον Σέρλοκ Χολμς, έστω κι αν εδώ ο κεντρικός ήρωας δεν δύναται να αυτοσαρκάζεται ή να πουλάει ένα κάποιο αστεϊστικό πνεύμα. Ηλίας Φραγκούλης-FreeCinema

 

ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΑ

ΘΕΡΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

CINE –ΜΥΛΟΣ- 3d Digital Cinema & Dolby.

στο Μύλο Ματσόπουλου

μαγευτικό περιβάλλον, ψηφιακή εικόνα & ήχος,

άνετα καθίσματα, αναψυκτήριο.

Τηλ. 24310 20090

https://cine-mylos.blogspot.com

facebook Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων

Ώρες προβολών: Καθημερινά  21.45

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €

31/8-3/9 (εκτός 1/9) Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού

Περιπέτεια 126΄  3D προβολή 3/9.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παράσταση Καραγκιόζη στη συνοικία Ομόνοια
Επόμενο άρθρο Τα Τρίκαλα BC Aries απέκτησαν τον Αμερικανό Shawn Dre’ Jones