Αυτοψία στα έργα της Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας


Τα έργα της  Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών. Στο Δ.Δ Πετροπόρου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον εργολάβο για την πορεία των εργασιών.

Όπως δήλωσε ο κ. Αγοραστός: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με προϋπολογισμό35 εκ.ευρώ και δουλεύουν σε αυτό περίπου 80 άνθρωποι. Το έργο προχωράει κανονικά ευελπιστούμε στη συμβατική ημερομηνία παράδοσης και ολοκλήρωσης, που είναι οι 18 μήνες, αλλά χρειάζεται συνέργεια και συνεργασία όλων. Οι υπηρεσίες μας σε συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρεία κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα πρέπει τα δύο πολύτιμα εργαλεία που έχουμε, που είναι ο άνθρωπος (εργαζόμενος) και ο χρόνος, να τα αξιοποιήσουμε. Για αυτό καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, που σε αυτό το κομμάτι είναι ο Στρατός γιατί έχουμε την μετακίνηση του αγωγού, αλλά και τις αρχαιολογικές υπηρεσίες να κάνουν τάχιστα, να μην αφήνουμε το χρόνο να περνάει για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε γρήγορα το έργο προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών».

          Κατά την αυτοψία στο έργο παρευρέθησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο γεν. δ/ντης της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Σπύρος Πετρίδης.

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΠΥΛΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΡΑΒΟΠΟΡΟΥ ΕΩΣ ΛΥΓΑΡΙΑ)»
Επόμενο άρθρο Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα το τριήμερο των Φώτων