Ειδήσεις

Αυλαία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΤ


Αυλαία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων – Νεανίδων -Παίδων -Εφήβων, που διεξήχθη στις 21-24 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή των καλύτερων ελλήνων κολυμβητών-τριών, κατά την διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν νέα πανελλήνια ρεκόρ, νέα ατομικά ρεκόρ και κούρσες που έκοβαν την ανάσα.

Η Α.Ε.Τ. – μοναδική εκπρόσωπος της πόλη μας – συμμετείχε με την Σπανού Βένια στην κατηγορία των Νεανίδων και τις Γεροβάϊου Έλενα, Κυριάκου Στεφανία και Κανάτα Ιφιγένεια στην κατηγορία των Κορασίδων. Οι τρικαλινές αθλήτριες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, στάθηκαν δίπλα σε κορυφαίες κολυμβήτριες ως άξιοι αντίπαλοι, αφού η Σπανού Βένια πέρασε στον τελικό των 50m Πεταλούδα, κατακτώντας τελικά την 7η θέση ενώ οι Γεροβάϊου, Κανάτα και Κυριάκου μετά από εξαιρετικές κούρσες έκαναν νέα ατομικά ρεκόρ.  Η επιστροφή τους στην πόλη των Τρικάλων με τις αποσκευές γεμάτες εμπειρίες, συνοδεύτηκε από αισθήματα συγκίνησης, περηφάνιας και ευγνωμοσύνης, αφού κατάφεραν για μια ακόμη χρονιά να βάλουν την τρικαλινή κολύμβηση και την ομάδα της Α.Ε.Τ. στον πανελλήνιο αγωνιστικό κολυμβητικό χάρτη.

Κλείνοντας την φετινή αγωνιστική χρονιά και κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό για το κολυμβητικό τμήμα της Α.Ε.Τ. μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως ήταν μια απόλυτα επιτυχής χρονιά που τα είχε όλα!!! Συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Περιφερειακούς αγώνες,  Πανελλήνια ρεκόρ, δεκάδες Χρυσά, Αργυρά και Χάλκινα μετάλλια, Ατομικά ρεκόρ, μεταγραφή αθλητού σε κορυφαία αθηναϊκή ομάδα  δίνοντας του την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του, και φυσικά  έντονες συγκινήσεις, στιγμές υπερηφάνειας για τους γονείς αλλά και την ευκαιρία σε περισσότερους από 80 αθλητές και αθλήτριες – 8 έως 18 χρόνων –  να αποκτήσουν εμπειρίες παρακαταθήκη για το μέλλον τους.

Εκ μέρους του κολυμβητικού τμήματος της Α.Ε.Τ.  ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές – τριες  και τους  γονείς τους, που τους συνόδευσαν σε όλους τους αγώνες και τους εμψύχωσαν, αλλά και στους προπονητές  της ομάδας Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη, Γιώργος Καραΐσκος και Σοφία Ξάνθη.

Ανανεώνοντας το ραντεβού στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρικάλων την          1η  Σεπτέμβρη,  ευχόμαστε   καλό καλοκαίρι σε όλους  !!!

 Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε, πως συνεχίζονται οι εγγραφές για τους λιλιπούτιους φίλους μας, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με την κολύμβηση, μία από τις πιο ευχάριστες φυσικές δραστηριότητες για κάθε παιδί, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Α.Ε.Τ. και φυσικά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει άφθονο παιχνίδι, ανυπαρξία πίεσης και κυρίως αγάπη για το παιδί.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη 6937405710, Γιώργος Καραΐσκος 6977247046 και Σοφία Ξάνθη 6972603585

 

 

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφεται η σύμβαση για την αποκατάσταση της γέφυρας της Διάβας
Επόμενο άρθρο Οι ταινίες της εβδομάδας στο Θερινό Σινεμά