Ειδήσεις

Ατομικά Πρωταθλήματα Σκάκι Θεσσαλίας Ανδρών – Γυναικών


Το τριήμερο 13-15 Απριλίου διεξάχθηκαν στο «Μύλο του Παππά» στη Λάρισα, τα ατομικά πρωταθλήματα σκακιού για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την ΤΕΣΣΘ σε συνεργασία με την Α.Σ.Α. Λάρισας  και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.Στους άνδρες, Πρωταθλητής Θεσσαλίας αναδείχτηκε ο Λαγάρας Στυλιανός (5,5β) , 2ος ο Κρομμύδας Βασίλειος (4,5β),και 3ος ο Τσαρσιταλίδης Κων/νος (4,5β). Στις γυναίκες αντίστοιχα, Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας αναδείχτηκε η Δερέκα Κων/να, 2η η Παπαρίζου Ελένη και 3η η Τοζάρου Ιφιγένεια. Τα έπαθλα απένειμε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών κος Παν. Σάπκας, ο οποίος παρακολούθησε τον εναρκτήριο, καθώς και τον τελευταίο γύρο.

Πριν την έναρξη του τελευταίου γύρου, στον προαύλιο χώρο του «Μύλου του Παππά», πραγματοποιήθηκε και η απονομή των μεταλλίων στους 3 πρώτους νικητές του Ομαδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας, στο οποίο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν συνδιοργανωτής. Να θυμίσουμε ότι πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Σ.Σ. Λάρισας, ο οποίος και θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Δημ. Παπαδημόπουλος, ο οποίος κατά την έναρξη του τελευταίου γύρου έκανε και την 1η κίνηση στην 1η σκακιέρα για λογαριασμό του αθλητή Λαγάρα Στ., που μάλλον του έφερε και τύχη αφού πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία που τον έχρισε και πρωταθλητή Θεσσαλίας.

Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας ευχαριστεί θερμά την Α.Σ.Α. Λάρισας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίωνγια την άριστη διοργάνωση, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών κ. Παν. Σάπκα, οι οποίοι παραβρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων και έκαναν τις απονομές στους νικητές.

Προηγούμενο άρθρο Ρίψη εμβολίων για την Λύσσα των κόκκινων αλεπούδων
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η κουνοποκτονία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας