Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: «Να γεμίσουμε το γήπεδο»


 Το Σάββατο και την Κυριακή η πόλη των Τρικάλων υποδέχεται στο Δημοτικό κλειστό την Εθνική ομάδα βόλει της Ελλάδος για τους δύο αγώνες με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ο Τρικαλινός σύλλογος βόλει ΑΣ Ασκληπιός που μετέχει ενεργά στην διεξαγωγή των δύο αγώνων ως συνδιοργανωτής έχει κινητοποιήσει όλο το δυναμικό του (διοίκηση και αθλητές) για την υποδοχή των δύο αυτών διεθνών αγώνων στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος του Ασκληπιού Γιάννης Γιαννούλης δίνει το σύνθημα, στην τελική ευθεία για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με την Βοσνία – Ερζεγοβίνη σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα και μιλώντας για την έλευση της Εθνικής στα Τρίκαλα σημείωσε: «Η πρώτη «πράξη» για φέτος είναι η φιλοξενία στα Τρίκαλα της Εθνικής ομάδας βόλει για τους επίσημους αγώνες της με τη Βοσνία και την πρόκρισή της στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ του Λονδίνου το 2012. Έχει τονιστεί πολλές φορές, αλλά αξίζει άλλη μία φορά να τονισθεί, πως Εθνική ομάδα σε επίσημο αγώνα δεν έχει βρεθεί ποτέ στα Τρίκαλα. Αν όλα πάνε καλά, θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσουμε στη διάρκεια της χρονιάς και άλλες εκδηλώσεις με βόλει υψηλού επιπέδου. Ό,τι καλύτερο δηλαδή  για «παραστάσεις» στους αθλητές του συλλόγου και όχι μόνο».  

Και συνεχίζει ο Πρόεδρος του Ασκληπιού «περιμένουμε από τους φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό, όλοι οι φίλοι του Αθλητισμού και ειδικά του Βόλει, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Εθνικής και να ενισχύσουν την προσπάθειά της στο δρόμο για το Λονδίνο. Πιστεύω να γεμίσουμε το γήπεδο και τις δύο ημέρες».

Όσο για τον Ασκληπιό δηλώνει:

«Ξεκινάμε στον Ασκληπιό τη νέα χρονιά με πολύ όρεξη και διάθεση για πολλά πράγματα. Τόσο στα αγωνιστικά τμήματα όσο και στις ακαδημίες. Να θυμίσω τις περσινές επιτυχίες. Πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας στους Παμπαίδες, τρίτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα για τους Παίδες, οκτώ αθλητές του συλλόγου στα κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ. Ενισχύθηκαν οι γυναίκες στην ομάδα των οποίων θα προωθήσουμε και κορασίδες ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες. Το ίδιο και για τους άνδρες».

Ιδιαίτερη βάση δίνεται στα τμήματα υποδομής από τον Ασκληπιό: «Βασικότατο μέλημά μας και οι ακαδημίες του Ασκληπιού. Όλοι οι προπονητές του Συλλόγου θα συνεργαστούν με στόχο να αυξήσουμε τις εγγραφές σε αγόρια και κορίτσια, να βάλουμε σωστές βάσεις προπονητικά, να διοργανώσουμε εσωτερικά πρωταθλήματα, τουρνουά ακαδημιών με διπλανούς νομούς  καθώς και  παρακολούθηση αγώνων μεγάλης κατηγορίας ( σε Λαμία, Λάρισα, Καρδίτσα που έχουν ομάδες σε Α1 και Α2 ).   Το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με τους οποίους να μπορείς να συνεννοηθείς και να δημιουργείς καταστάσεις. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον Ασκληπιό και πιστεύω ότι θα βάλουμε γερές βάσεις για το μέλλον του Ασκληπιού στα Τρίκαλα».

Προηγούμενο άρθρο Τροποποίηση στα δρομολόγια Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ
Επόμενο άρθρο Συνέντευξη θα δοθεί από τον Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟ την Παρασκευή