Από Τετάρτη 4 Απριλίου οι επισκέψεις των συνεργείων υπαίθρου της ΕΑΣ Τρικάλων για το ΟΣΔΕ 2012


Από την Τετάρτη 4 Απριλίου ξεκινούν οι επιτόπιες επισκέψεις των συνεργείων υπαίθρου της ΕΑΣ Τρικάλων για τη σύνταξη του ΟΣΔΕ 2012.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων θα εξελιχθεί σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα.
Οι ενδιαφερόμενοι αγρότες κατά την προσέλευσή τους για την εξυπηρέτησή τους από τα συνεργεία της ΕΑΣ Τρικάλων καλούνται να φέρουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΣΔΕ 2012
-ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε9 ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που αποδεικνύει την νόμιμη κατοχή του αγροτεμαχίου (υποχρεωτικό).
-ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (Φωτοτυπία 1η σελίδας).
-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ (υποχρεωτικό για κάθε παραγωγό ξεχωριστά).
-ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΡΤΕΛΕΣ.
Σιτάρι Σκληρό – Βαμβάκι-  Καπνός – Ζαχαρότευτλα.
-ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ (Φωτοτυπία). Η αναγραφή του ΑΦΜ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή είναι απαραίτητη.
-ΜΗΤΡΩΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (Φωτοτυπία).
-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (Φωτοτυπία).
-ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΟΓΑ (Φωτοτυπία).
-ΑΜΚΑ (11 ψηφία).
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2012
1)  Βεβαίωση μονίμου κατοικίας ( η οποία θα πρέπει να έχει ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου ).
2)  Υπεύθυνη δήλωση (προς την οικεία Δ.Ο.Υ.) στην οποία θα βεβαιώνεται από τη Δ.Ο.Υ. ότι δεν έχει υποβληθεί δήλωση φορολογίας εισοδήματος ( εφόσον δεν έχει υποβληθεί δήλωση φορολογίας εισοδήματος ).
3) Άδεια μετακίνησης προς θερινό βοσκότοπο ή βεβαίωση της αρμόδιας Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Νομού (Αγροτικό Κτηνιατρείο) από όπου γίνεται η μετακίνηση (για τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους),  για τουλάχιστον 5 μήνες.
4) Άδεια μετακίνησης από θερινό βοσκότοπο ή βεβαίωση της αρμόδιας Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Νομού (Αγροτικό Κτηνιατρείο) στο οποίο έχουν μεταβεί (για τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους), για τουλάχιστον 5 μήνες.
5) Βεβαίωση ασφαλιστικού ταμείου που να βεβαιώνει την ιδιότητα (για Δασεργάτες, Αλιεργάτες, Εργάτες γης, μικροεπαγγελματίες, μόνιμους κατοίκους Δημοτικών ή Κοινοτικών Διαμερισμάτων πληθυσμού μέχρι 2.000 κατοίκους).
6) Αν δηλώνονται εισοδήματα από μισθωτές: Βεβαίωση ασφαλιστικού ταμείου ή φορέα εργασίας σχετικά με τον αριθμό των ημερομισθίων (αν οι μισθωτές υπηρεσίες προέρχονται από ημερομίσθια).
7) Αν δηλώνονται εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες: Βεβαίωση Ασφαλιστικού Ταμείου σχετικά με το είδος της σύνταξης που λαμβάνει ο αιτών (αν οι μισθωτές υπηρεσίες προέρχονται από συντάξεις).
8) Αν δηλώνονται εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες: Βεβαίωση φορέα χορήγησης επιδομάτων (πολυτεκνίας, ανεργίας, κλπ), αν οι μισθωτές υπηρεσίες προέρχονται από επιδόματα.
Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του προγράμματος περιοδειών όπως αυτό αναφέρεται στον επισυναπτόμενο πίνακα και για μία εβδομάδα θα δοθεί η δυνατότητα να υποβάλουν δήλωση όσοι δεν πρόλαβαν να τις υποβάλουν στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Προηγούμενο άρθρο Πασχαλινή συναυλία διοργανώνει ο Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α του δήμου Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Γυμνασίου Πέρνης Καβάλας στο δήμαρχο Τρικκάιων