Ειδήσεις

Αποκαθίσταται το επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλαμπάκας-Κρύας Βρύσης


Οριστικά αποκαθίσταται το επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλαμπάκας-Κρύας Βρύσης από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, μετά τις καταστροφές που υπέστη από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε ολόκληρο τον νομό τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, οι υπερχειλίσεις των ρεμάτων και οι εκτεταμένες κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή προκάλεσαν σοβαρές βλάβες τόσο σε τεχνικά έργα (σωληνωτοί οχετοί) όσο και στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η κίνηση από και προς τον οικισμό. Η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπήρξετότε άμεση με την προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος ώστε να εξασφαλιστεί την επομένη της καταστροφής η επικοινωνία  του οικισμού.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μετά από επιτόπια αυτοψία και  έχοντας ιδία αντίληψη για την έκταση των ζημιών, ζήτησε τη γρηγορότερη δυνατή  οριστική διευθέτηση του θέματος, η οποία και επετεύχθη κατόπιν εκτέλεσης όλων των προβλεπόμενων ενεργειών από την Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων που προέβη στη μόνιμη αποκατάσταση των τεχνικών, με τις απαραίτητες επεκτάσεις και διορθώσεις, και την ανακατασκευή του οδοστρώματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Τρικάλων  κ. Χρήστος Μιχαλάκης,  επιβλέποντας την ασφαλτόστρωση τμημάτων  του έργου,  δήλωσε ικανοποιημένος  για τηνολοκλήρωση των μόνιμων υποδομών που εξασφαλίζουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και την απρόσκοπτη επικοινωνία του οικισμού.

Προηγούμενο άρθρο Ο Δ. Τρικκαίων θα βραβεύσει την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα
Επόμενο άρθρο Βελτίωση ποιότητας νερού στα Τρίκαλα και ολοκλήρωση της αποχέτευσης στο Ριζαριό