Ειδήσεις

Αντίστροφη μέτρηση για το Τρικαλινό Παζάρι 2016


PAZARI2Αντίστροφη μέτρηση για το Τρικαλινό Παζάρι 2016. Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν τρεις διαφορετικές δημοπρασίες εν όψει των προετοιμασιών για τη μεγάλη αυτή λαϊκή γιορτή.
Επρόκειτο για τις δημοπρασίες για το λούνα παρκ, την κατασκευή των παραγκών και τον ηλεκτροφωτισμό. Ενδεικτικό της νέας, ανοδικής πορείας του Τρικαλινού Παζαριού, ήταν το γεγονός ότι προσήλθαν περισσότεροι από ένας ενδιαφερόμενοι, ειδικά για το λούνα παρκ που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών και είναι σήμα κατατεθέν.
PAZARI3Ο δε Δήμος εισέπραξε από τις σημερινές δημοπρασίες ποσό 66.115 ευρώ. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι και φέτος, τα έσοδα από το παζάρι θα είναι σημαντικά για τον Δήμο και κατ’ επέκταση για τους δημότες,
Οι δημοπρασίες πραγματοποιήθηκαν ενώπιον της αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Χρυσάνθης Γάλλου – Δαλκαφούκη, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της επιτροπής για την εμποροπανήγυρη. Συνεχίζονται, δε, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, με αυτή που αφορά σε ψητοπωλεία και χαλβαδοπωλεία.

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με 24 συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Ο Δ.Τρικκαίων προχωρά και φέτος στη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας