Ειδήσεις

Αναστάσιμο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη


Η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Ο κορονοϊός και τα αναγκαία μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσής του, δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε στις Εκκλησίες και να παρακολουθήσουμε με κατάνυξη το Θείο Δράμα, αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν βιώνουμε με την ίδια ευλάβεια, την πορεία του Χριστού μας προς τον Γολγοθά σηκώνοντας τα βάρη του κόσμου. Δεν σημαίνει πως η πίστη μας είναι λιγότερο ισχυρή. Το αντίθετο. Μέσα από αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές, ας αδράξουμε την ευκαιρία να την ισχυροποιήσουμε, να βάλουμε στην καρδιά μας το μήνυμα της Αγάπης που ο Κύριος μας διδάσκει.

Σε αυτή την πανδημία η Ανάσταση του Θεανθρώπου αποτελεί τον φάρο ελπίδας για όλους μας. Είναι το μήνυμα νίκης, που τόσο έχει ανάγκη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή.

Για αυτό σας καλώς όλους να Μείνουμε Σπίτι και να κάνουμε πίστη την ελπίδα μας, ότι με τη βοήθεια του Θεού σύντομα θα βγούμε στο Φως. Γιορτάζουμε το Πάσχα τηρώντας τα μέτρα και παίρνουμε δύναμη από το μέγα θαύμα της Ανάστασης.

 

Χριστός Ανέστη!

Καλό Πάσχα!

 

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Προηγούμενο άρθρο Aρνητικά όλα τα τεστ κορωνοιού στους οικισμούς ρομά Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Πασχαλινό τραπέζι κατ’ οίκον από το Κοινωνικό Εστιατόριο Δήμου Τρικκαίων