Ειδήσεις

Αναμόρφωση στο Ριζαριό με σημαντικά έργα


Αναμόρφωση στο Ριζαριό, έμφαση στη συνοικία της πόλης με σημαντικά έργα. Ο συγκεκριμένος συνοικισμός αποκτά μετά από χρόνια, μια παιδική χαρά με παιχνίδια που επισκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν, αλλά και γηπεδάκι ποδοσφαίρου 5Χ5. Οι κάτοικοι και τα παιδιά του συνοικισμού πλέον θα μπορούν να περνούν ελεύθερες ώρες σε μια πλατεία, στην οποία έγιναν εργασίες αναμόρφωσης, από το χώμα μέχρι την περίφραξη της παιδικές χαράς, που ολοκληρώνεται αύριο. Ταυτοχρόνως, ο Δήμος Τρικκαίων φρόντισε για τον φωτισμό με 40 λάμπες και 20 φωτιστικά σώματα, με καθαρισμό της περιοχής, με εργασίες για τα παγκάκια και κάθε τι που θα δώσει στους κατοίκους, ό,τι τους έλειπε. Με δικά του συνεργεία και έξοδα, ο Δήμος έδωσε έμφαση και στην άθληση, με το γηπεδάκι, προκειμένου ειδικά οι νεολαίοι να αθλούνται χωρίς να διανύουν αποστάσεις.
Ολες αυτές οι εργασίες είναι μερικές μόνο, από όσες ο Δήμος Τρικκαίων οφείλει να κάνει, τόσο στον συγκεκριμένο συνοικισμό, όσο και στους οικισμούς περιφερειακά της πόλης. όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου «αναγνωρίζουμε ότι απαιτούνται περισσότερα έργα και δράσεις για τους κατοίκους περιοχών μακριά από το κέντρο. Ξεκινήσαμε από το Ριζαριό και σταδιακά προχωρούμε και στις υπόλοιπες συνοικίες».
Μάλιστα, μέχρι τα τέλη του μήνα δημοπρατείται και το δεύτερο τμήμα του έργου για την αποχέτευση του Ριζαριού, δηλαδή τη σύνδεση του αγωγού. Εργο πολλών ετών, που μετά τις καθυστερήσεις, ολοκληρώνεται από τη σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΤ. Ταυτοχρόνως, με την εργολαβία αυτή, θα ασφαλτοστρωθούν και τα τμήματα των δρόμων της συνοικίας που επί χρόνια παραμένουν σε κατάσταση που προκαλεί πλήθος προβλημάτων.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη εγγραφών στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα με τους Αντιδημάρχους