Ειδήσεις

Αθλητικές αναπλάσεις στον Παλαιόπυργο


Σε αναπλάσεις για την άθληση των κατοίκων του Παλαιοπύργου προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Η πρώτη παρέμβαση αφορά στην κατασκευή περιπατητικής διαδρομής στο γήπεδο του χωριού, μήκους 350 μ., με κράσπεδο, διακριτό χρώμα και δάπεδο για περπάτημα χωρίς κραδασμούς. Η δεύτερη παρέμβαση αφορά στην ανακατασκευή του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ.
Τις εργασίες είδαν από κοντά την Τρίτη 30 Ιουνίου 2023 οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Καταβούτας και Αποστόλης Παππάς, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους «για ένα έργο που βοηθά τους κατοίκους στην ευεξία και την άθληση». Αλλά οι παρεμβάσεις στον Παλαιόπυργο αφορούν και άλλον έναν τομέα, τη βελτίωση της αυλής του Δημοτικού Σχολείου. Το έργο θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες για να είναι έτοιμο με τη νέα σχολική χρονιά.
Τα χρήματα για τις παρεμβάσεις προϋπολογίστηκαν σε συνολικά 88.000 € από το έργο «Αναπλάσεις Παλαιοπύργου 2022». Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί έργα με πλακοστρώσεις και κράσπεδα στο χωριό, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Από το γραφείο Τύπου

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Μετεώρων: Η Σύνθεση Τέχνης και Πολιτισμού
Επόμενο άρθρο «Κάλυψη» στέγης σε μέλη ευάλωτων ομάδων στον Δήμο Τρικκαίων