Ειδήσεις

Αγιασμός σχολείων με ελπίδα και αισιοδοξία στον Δήμο Τρικκαίων


Με διάχυτη αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα τα προβλήματα που δημιούργησε η θεομηνία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο αγιασμός των σχολείων στον Δήμο Τρικκαίων.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς παρέστη στους αγιασμούς των 1ου Γυμνασίου, 3ου Γυμνασίου, 7ου Πειραματικού Γυμνασίου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυνε, εστίασε στην επιστροφή της εκπαιδευτικής κοινότητας σε μια κανονικότερη πλέον καθημερινότητα, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκεια των θεομηνιών Daniel και Elias.
Ευχήθηκε σε κάθε μαθητή, μαθήτρια, εκπαιδευτικό, αλλά και στους γονείς – κηδεμόνες, να κυλήσει όμορφα και ήρεμα η σχολική χρονιά 2023-2023. Εδωσε έμφαση στην ευόδωση των στόχων καθενός/μιας και στη σημασία του εκπαιδευτικού έργου, του τόσο σημαντικού για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων όλο το προηγούμενο διάστημα προέβη σε έλεγχο, καθαρισμό, παρεμβάσεις σε διδακτήρια, προκειμένου να είναι πλήρως έτοιμα και λειτουργικά για τη σημερινή ημέρα. Ταυτοχρόνως, επιλύονται ζητήματα που αφορούν σε ειδικότερες παρεμβάσεις που απαιτούνται σε υποδομές των διδακτηρίων, προκειμένου όλες οι σχολικές μονάδες σε όλον τον Δήμο Τρικκαίων, να λειτουργήσουν απρόσκοπτα.

Από το γραφείο Τύπου

 

Προηγούμενο άρθρο Mήνυμα της Αν. Περιφερειακής Διευθύντριας Αθμιας και Βθμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας Β. Ζιάκα
Επόμενο άρθρο Άσφαλτος και στην οδό Γαριβάλδη