Ειδήσεις

Αγιασμός για την α ΄ πρωινή βάρδια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ


Η  Α΄ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ  του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας   της  Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης  του Δήμου  Τρικκαίων, πραγματοποίησε την Τρίτη 27/09/2016 και ώρα 10:00΄π.μ τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό του για τους γονείς και τα παιδιά τους. Στον Αγιασμό παρευρέθηκε  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Εμπορίου Κος Χρήστος Αναστασίου ο οποίος ευχαρίστησε την Οικ. ΜΗΤΣΙΟΥ για την δωρεά που προσέφερε, εις Μνήμη  του Ευάγγελου Μήτσιου, στο κέντρο και η οποία περιελάμβανε τα εξής:

– 1 Καθιστό Ποδήλατο(Γυμναστικής)

– 1 Πολυπάγκο  Βαρών

– 1 Τηλεόραση PLASMA

– 1 Φορητό CD PLAYER

Στην συνέχεια  ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε στα Άτομα με Αναπηρίες, στους γονείς και στο προσωπικό του κέντρου να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση  με τον Αντιδήμαρχο όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία  να εκθέσουν τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους. Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για την νέα χρονιά.

Το προσωπικό της Α΄ Βάρδιας θα ήθελε να ευχαριστήσει, για τις χορηγίες που έχουν κάνει κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, τα εξής  καταστήματα:

  • «ΒΕΝΕΤΗΣ» – Χρώματα
  • «ΝΤΑΙΛΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ» – Χρώματα
  • «ΠΑΝΤΑΙΝΑ» -Χρώματα
  • «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ» – Λευκά είδη
  • «ΟΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤ»- Είδη σπιτιού
  • «ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ» – Λευκά είδη

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ»  που κατά διαστήματα  στη διάρκεια όλης της χρονιάς προσφέρει διάφορα γλυκίσματα στα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Ευχόμαστε σε όλους μια

ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη με τρεις ταινίες για τον Δημοτικό Κιν/γραφο
Επόμενο άρθρο Εγγραφές στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα