Ειδήσεις

Έργα αναπλάσεων σε χωριά υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων


Έργα αναπλάσεων και βελτιώσεων σε χωριά υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων με 120.000 ευρώ. Με δύο δημοπρατήσεις που διεξήχθησαν στις 6 και στις 8 Ιουνίου 2017, βελτιώνονται δρόμοι και γίνονται παρεμβάσεις στην Αγρελιά και τον Παλαιόπυργο της ΔΕ Παληοκάστρου. Τα χρήματα προέρχονται από τους ίδιους πόρους του Δήμου.
Η πρώτη δημοπρασία αφορούσε στο έργο «Εργα υποδομής στην ΤΚ Αγρελιάς» με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ. Προσωρινό μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Τσίνας και σια ΟΕ» με ποσοστό έκπτωσης 46,9%. Οι εργασίες προβλέπουν επισκευή και συντήρηση τμημάτων του οδοστρώματος που παρουσιάζουν τοπικές φθορές, επούλωση λάκκων, παραμορφώσεων, ρηγματώσεων και καθιζήσεων.
Η δεύτερη δημοπρασία αφορούσε στο έργο «Πλακόστρωση κεντρικών δρόμων  Παλαιοπύργου της ΔΕ Παληοκάστρου». Επίσης με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Σγουραλής Παναγιώτης και Σια», με ποσοστό έκπτωσης 41,96%. Οι εργασίες αφορούν στην πλακόστρωση των πεζοδρομίων του κεντρικού δρόμου στον Παλαιόπυργο, δίνοντας ανάσα στους κατοίκους του χωριού.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στη βελτίωση του δρόμου προς τη Μηλιά Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017