Έντονο ενδιαφέρον για τη νεολαία


Το καφέ του, πλαισιωμένος από νέους της Νομής Τρικάλων, απόλαυσε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Γατσέλης.

Κατά την περιοδεία του σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με νέους της Νομής, αναπτύσσοντας ένα γόνιμο διάλογο.

Εξάλλου είναι γνωστό χρόνια τώρα το ενδιαφέρον του για τους νέους της υπαίθρου, αφού και ο ίδιος έζησε και μεγάλωσε στο Ζάρκο, βιώνοντας τις ανησυχίες και τα θέλω των νέων που διαμένουν μακριά από τις πόλεις.

Κατά την συνάντηση ο κ. Γατσέλης άκουσε με προσοχή όσα είχαν να του μεταφέρουν οι νέοι και συμφώνησε με πολλές από τις απόψεις που κατατέθηκαν.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Γατσέλης εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράσταση ενώ συμφώνησε ότι το μέλλον της χώρας ανήκει στην νεολαία.

«Η νεολαία πάντα προσέφερε στη χώρα με τις ιδέες και τις προτάσεις της. Δεν μπορούμε να μην ακούσουμε και να μην συμπαρασταθούμε σ’ αυτά τα παιδιά που αγχώνονται, αλλά δεν βάζουν κάτω και αγωνίζονται για το καλύτερο», τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Γατσέλης.

 

Συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων

 

Σε άκρως φιλικό κλίμα διεξήχθη χθες το μεσημέρι η συνάντηση του κ. Γατσέλη με το δήμαρχο Τρικκαιων κ. Χρήστο Λάππα.

Τους δυο άνδρες τους συνδέει φιλία χρόνων, την εποχή που ο κ. Γατσέλης υπήρξε μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Οι δυο άνδρες είχαν να θυμηθούν πολλά, όπως και να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την πόλη και το Δήμο Τρικκαίων γενικότερα.

Κοινή διαπίστωση ήταν η δύσκολη οικονομική κατάσταση των Δήμων. Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην διάρκεια της περιοδείας του στο Δήμο επισκέφτηκε Υπηρεσίες του μητροπολιτικού ΟΤΑ του νομού, αναπτύσσοντας ένα γόνιμο διάλογο με τους υπαλλήλους που τις στελεχώνουν.

 

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΤΣΕΛΗΣ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Επισκέψεων του Χρ. Γατσέλη σήμερα 24 Απριλίου 2012