Ειδήσεις

Έλεγχοι της Π.Ε. Τρικάλων στην αγορά εν ΄ όψει εορτών


Στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται  στην αγορά  ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κ. Κώστα Αγοραστού, από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αναφέρεται  πως το κόστος του φετινού εορταστικού τραπεζιού θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε:«Καλώ  το τρικαλινό  καταναλωτικό κοινό  να εμπιστευθεί τους ντόπιους επαγγελματίες και παραγωγούς, καθώς η αγορά μας διαθέτειάριστα προϊόντα και σε   καλές  τιμές. Διαβεβαιώνω τους πολίτεςότι,η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων φροντίζει για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την πάταξη των φαινομένων αισχροκέρδειαςμε την εντατικοποίηση των ελέγχων.»

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τους διαρκείς ελέγχους και την έρευνα των αρμόδιων υπαλλήλων της Π.Ε.Τ. στην τρικαλινή αγορά διαπιστώνεται ότι, οι τιμές του εορταστικού τραπεζιού, παρά τον  αυξημένο  Φ.Π.Α. σε σχέση με πέρυσι, εμφανίζονται συγκρατημένες ή με ελαφρά πτωτικές τάσεις όπως αυτό φαίνεται στον συγκριτικό πίνακα τιμών που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή ημέρας τέλεσης της λαϊκής αγοράς Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Σε πλήρη λειτουργία το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δ. Τρικκαίων