Ειδήσεις

Έκλεψαν την παράσταση οι κατασκευές της εταιρίας ΠΡΟΒΟΛΗexpo που στήθηκαν για τις ανάγκες του 34ου αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας


marathonios

Με ρεκόρ συμμετοχής μεγάλων αθλητών αλλά και πλήθους κόσμου έληξε ο 34ος αυθεντικός μαραθώνιος της Αθήνας.

Νικητής αναδείχθηκε Ο Κενυάτης Λόμπουαν , τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο με χρόνο 2 ώρες, 12 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα που αποτελεί τον 15ο καλύτερο χρόνο της ιστορίας. Πρώτος Έλληνας που τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης (8ος στη συνολική κατάταξη) με χρόνο 2 ώρες, 24 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού πήραν μέρος και πάρα πολλοί Τρικαλινοί οι οποίοι ταξίδεψαν ομαδικά με λεωφορεία στην Αθήνα αλλά και με ΙΧ  αυτοκίνητα.

Εξαιρετική και η παρουσία της Τρικαλινής επιχείρησης ΠΡΟΒΟΛΗexpo  η οποία έκλεψε την παράσταση με τις εξαιρετικές κατασκευές που εγκατέστησε για τις ανάγκες των διοργανωτών και των αθλητών, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στην Πλατεία Συντάγματος, στον Μαραθώνα αλλά και  σε όλη τη διαδρομή από την έναρξη έως και τον τερματισμό.

H ΠΡΟΒΟΛΗexpo θα είναι παρούσα και στις επόμενες μεγάλες γιορτές του αθλητισμού, στον Ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2017 καθώς και στον αυθεντικό Μαραθώνιο τον Νοέμβριο 2017.

Προηγούμενο άρθρο Ελπιδοφόρο μήνυμα με στόχο το παγκόσμιο ρεκόρ από τον ποδηλάτη Στέλιο Βάσκο
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία