Έκλεβαν ό,τι έβρισκαν από μαγαζιά και σχολεία!


Κυριολεκτικά  ό,τι έβρισκαν έκλεβαν οι νεαροί  διαρρήκτες που συνελήφθησαν  στις 27 Δεκεμβρίου για κλοπές στην περιοχή των Τρικάλων. Άλλες πέντε διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, μια εκ των οποίων σε σχολικό κτίριο.
 
Οι δυο  Έλληνες ηλικίας 20 και 16 χρόνων  και ο 15χρονος Αλβανός συνεργός  τους που συνελήφθησαν, μαζί με  έναν ακόμη 16χρονο Έλληνα που αναζητείται, ξεκίνησαν την δράση του στις 2 Δεκεμβρίου όταν διέρρηξαν μια ταβέρνα στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων και έκλεψαν τρόφιμα, 250 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο και μία μηχανή παραγωγής… καφέ! 
 
Πέντε ημέρες αργότερα, διέρρηξαν ένα καφενείο στα Τρίκαλα και άρπαξαν τρεις τηλεοράσεις, ένα μείκτη και ένα ενισχυτή ήχου, δύο φορητούς υπολογιστές και 15 φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
 
Μετά  από ένα μικρό διάλειμμα, επανήλθαν…  δριμύτεροι στις διαρρήξεις κάνοντας  μάλιστα και… υπερωρίες! Μέσα  σε μια νύχτα στις 22 Δεκεμβρίου, χτύπησαν το κτίριο ενός Δημοτικού σχολείου στα Τρίκαλα από το οποίο πήραν δύο φορητούς υπολογιστές αξίας 1.000 ευρώ και δυο αρτοποιεία.
 
Από το πρώτο στην Διάβα Καλαμπάκας έκλεψαν 450 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και από την αποθήκη ένα αλυσοπρίονο και ένα τσεκούρι αξίας 400 ευρώ. Από το δεύτερο στη Θεόπετρα Καλαμπάκας, πήραν μόνο 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Κάποια από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στα σπίτια τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν συμμετείχαν και σε άλλες διαρρήξεις.
Προηγούμενο άρθρο 150.000 ευρώ για συντηρήσεις σχολείων στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Άστεγοι διέρρηξαν αποδυτήρια γηπέδου για να ζεσταθούν!